Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija potvrdila
Povratak na članak

Čak tri tisuće stranih huligana nije uspjelo doći na SP, a htjeli su

Šef ruskog MUP-a dodao je da je to imalo i pozitivan učinak na organizaciju i domaćinstvo turnira

Komentari 7

MI
mislav22
18:55 18.07.2018.

Pošto Sam bio na prvenstvu u Rusiji, a isto tako sam bio i prije na drugim prvenstvima i gostujućim utakmicama sa reprezentacijom. Mogu sa punom odgovornošću reći da je ovo bilo najbolje organizirano prvenstvo. Nakon onoga u Francuskoj i kaosa u Milanu, Rusi mogu svima održati predavanje o organizaciji prvenstva. Bio sam dosta skeptičan prema fan ID. Ali on je lijek za sve one koji misle da vole nogomet a ustvari su smeća, blago rečeno. Ja sam za da za sva sljedeća prvenstva fan ID bude obavezan. Naprijed Hrvatska.

VL
AP
apoxiomen007
20:29 18.07.2018.

Đe nestadoše oni naši huligani-orjunaši?...

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:54 18.07.2018.

Valjda im se neće ništa dogodit ?

VL
PR
prokurator
17:27 18.07.2018.

prvom čovjeku ruskog mupa bi bilo bolje da se ne javlja, jer su im na finalnu utakmicu kroz najviše origiranje uspjeli proć prosvjednici zahebanti. ali zato je putinov kišobran uvijek bio na svom mjestu. pa još kad se sjetim kako su specijalci šetali navijače po gradu.. i bugari bi daleko bolje odradili policijski dio prvenstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.