Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iziritiran

Čačić izgubio živce zbog navijača Istre: Oni stalno psuju, ne možeš gledati utakmicu

Ante Čačić
Marko Jurinec/PIXSELL
01.05.2015.
u 09:17

Kako je Čačić često prigovarao četvrtom sucu navijači ga tijekom cijele utakmice nisu štedjeli.

Zanimljiva utakmica 31. kola MAXtv Prve HNL između Istre i Slaven Belupa (2:2) dobila je jednako tako zanimljiv nastavak na konferenciji za medije odmah po svršetku. Trener gostiju iz Koprivnice, Ante Čačić, naljutio se na domaće navijače, a na nakon pitanja novinara o razlozima bespotrebnog sukoba izgubio je živce, piše Regional Express.

- Od tih ljudi se ne može normalno gledati utakmica, ja sam bio u loži na utakmici s Lokomotivom, oni j... majku gostujućem treneru, cijelo vrijeme, ja nisam mogao gledati utakmicu, oni non-stop psuju, oni se non-stop deru i dižu, od njih se ne može gledati utakmica - rekao je Čaćić.

Inače, spomenuta skupina navijača Istre 1961 nalazila se odmah iznad klupe gostiju i nadomak svečane lože, a kako je Čačić često prigovarao četvrtom sucu navijači ga tijekom cijele utakmice nisu štedjeli.

U videu Regional Expressa pogledajte izjavu trenera Slaven Belupa.

>>Radonjić promašio jedanaesterac pa spasio Istru protiv Slavena

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
09:35 01.05.2015.

Čačić izgubio živce zbog navijača Istre: Oni kao pravi hrvati stalno ispoljavaju svoje domoljublje i kulturu na pravi zavičajski način.

AG
agencija1
12:09 01.05.2015.

nogomet se igra radi navijaca,a ne radi propalih trenera da ugrabe koju kunu prije smrti..

AY
ayala
11:52 01.05.2015.

tribine stadiona i jesu zato da se covjek ispuse a ne za reketarenja od strane HNS-a odnosno fife. tko kome moze zabraniti da vice,psuje ili sta vec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije