Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA - LOKOMOTIVA

Čabraja: Uvijek su naši susreti atraktivni, tako će biti i sada

21.11.2021.
u 13:33

- Gorica je, kao što i tablica govori, jak protivnik i maksimalno ga respektiramo. Tradicionalno igramo jako atraktivne utakmice, ne dvojim da će tako biti i u idućem susretu

Nakon reprezentativne stanke Gorica i Lokomotiva vraćaju se prvenstvenim utakmicama. Razdoblje u kojem nije bilo utakmica HNL-a obje su momčadi iskoristile za prijateljske susrete, lokosi su pobijedili Dubravu s 3:2, dok je Gorica protiv Celja remizirala 3:3. Sada će pak odigrati međusobno u sklopu 16. kola HNL-a. Riječ je u sudaru petoplasirane i šestoplasirane momčadi lige (obje momčadi imaju po 21 bod), a uz to su osokoljene pobjedama u prošlom kolu u kojem je Lokomotiva iznenađujuće pobijedila Dinamo (1:0), dok je Gorica slavila u Koprivnici protiv Slaven Belupa 2:1.

– Lokomotiva je jako dobra momčad, puna mladosti koja ima kvalitetu. Riječ je o momčadi koja je agresivna, teži nadigravanju i očekuje nas zaista zahtjevan zadatak. Međutim, mi imamo svoju kvalitetu i vjerujemo da ćemo pružiti dobru igru i pobijediti – kazao je trener Gorice Krunoslav Rendulić, koji je ohrabren i činjenicom da se oporavio najbolji igrač njegove momčadi Kristijan Lovrić.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja također hvali protivnika, ali vjeruje u svoje igrače.

– Imali smo vikend-stanku, odigrali smo kvalitetnu prijateljsku utakmicu, iskoristili smo pauzu za dodatno uigravanje i provođenje nekih ideja na terenu. Gorica je, kao što i tablica govori, jak protivnik i maksimalno ga respektiramo. Tradicionalno igramo jako atraktivne utakmice, ne dvojim da će tako biti i u idućem susretu. Imamo kvalitetu za vratiti se iz Gorice s bodovima i napravit ćemo sve da bismo to i ostvarili – kazao je Čabraja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije