Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJERNO?

Busquets nagazio Pepeu na glavu, sudac nije vidio

Busquets Pepe
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
24.03.2014.
u 09:26

Veznjak Barcelone Sergio Busquets u gužvi je nagazio na Pepeovu glavu dok je branič Reala ležao na podu. Mallenco i pomoćnici taj detalj nisu vidjeli.

Igrači Real Madrida žestoko su se žalili na dijeljenje pravde suca Undiana Mallenca nakon poraza od Barcelone. Realovci su bijesni što je Mallenco svirao dva jedanaesterca za Katalonce i dao crveni Sergiju Ramosu, a nije ni vidio incident prije kraja prvog poluvremena.

Naime, veznjak Barcelone Sergio Busquets u gužvi je nagazio na Pepeovu glavu dok je branič Reala ležao na podu. Mallenco i pomoćnici taj detalj nisu vidjeli, a vi procijenite je li Busquets to napravio namjerno.

>> Ronaldo: Sudac je jako griješio, neki ljudi ne žele da Real osvoji naslov

>> Modrić se nije nametnuo kao autoritet

>> Messi postigao hat-trick, Barcelona u Madridu pobijedila 4:3!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije