Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Merkel odgovorila

Bundesliga ipak na čekanju, odluka pada 6. svibnja

Angela Merkel
Foto: REUTERS
1/3
30.04.2020.
u 23:28

Bundesliga je u prekidu od 13. ožujka, a dokraja je preostalo još devet kola

Odluka o nastavku Njemačkog nogometnog prvenstva bit će donešena u srijedu, 6. svibnja, obznanila je njemačka kancelarka Angela Merkel. 

Merkel se u četvrtak sastala s svih 16 državnih guvernera i upozorila ih da i dalje postoji rizik od povećanja infekcija koronavirusom ako se mjere zaštite prerano ublaže. 

Njemački nogometni savez već je ranije objavio da se nada kako će se Bundesliga nastaviti bez navijača na stadionima, no odluka će očito biti politička.

Bundesliga je u prekidu od 13. ožujka, a dokraja je preostalo još devet kola.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:46 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

ČV
čača vrati se
08:23 01.05.2020.

bitno da je pravovremeno otvorila dzamije jel ima strah kako obuzdati musliće za ramazan za njih nebih vrijedile mjere zbog korone kao za kriste za uskrs

PL
Playmaker
00:51 01.05.2020.

Nevjerojatno 😎😎😎 Samo Što više biti na Vlasti !!!!!!! Ali Uzalud !!!!😎😎😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije