Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Hoffenheim zabio za samo devet sekundi, ali Bayern ipak pobijedio

Robert Lewandowski
Foto: Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 17:53

Završilo je 2:1 za aktualne prvake i sad uz Bayer Leverkusen jedini imaju maksimalnih šest bodova

Bayern je 2:1 pobijedio Hoffenheim na gostovanju u izrazito uzbudljivom susretu. Bilo je tu svega, vratnica, crvenih kartona, rekorda, a pljuštali su i golovi, na žalost po domaćine, više ih je bilo u njihovoj mreži.

Poveli su nakon samo devet sekundi igre i Kevin Volland time se upisao u povijest s Karimom Bellarabijem iz Eintrachta Braunschweiga, koji je prošle sezone za devet sekundi zabio Borussiji Dortmund u pobjedi 2:0. Nitko prije njih dvojice nije zabio tako brz pogodak! Iskoristio je katastrofalnu grešku obrane Bavaraca, koji nisu u ovoj utakmici izgledali baš najbolje.

Svejedno, pritiskali su i prijetili, a to im se isplatilo u 41. kad je Müller zabio. U drugom dijelu nastavili su gosti plesti mrežu oko gola domaćih, a onda je uslijedila jedna kontra, Boateng napravio prekršaj za najstrožu kaznu, dobio drugi žuti karton, ali Polanski pogađa gredu! Naravno da je kazna morala uslijedi, a zbila se u 90. minuti, kad je zabio Robert Lewandowski na asistenciju Douglasa Coste.

Do pobjede je u drugom kolu još uspio doći samo Bayer Leverkusen, i to na gostovanju kod Hannovera. Pogodak odluke zabio je Calhanoglu u 18. minuti. Samim time samo oni imaju svih šest bodova iz dva kola, ali kad odigraju Borussia D. i Ingolstad možda bude još jedna momčad s maksimalnim učinkom jer obje sad imaju po tri boda.

Wolfsburg našeg Ivana Perišića bio je neuvjerljiv i u drugoj utakmici prvenstva, ali ovaj se put nisu izvukli i završilo je 1:1 u Kölnu. Zabili su Zöller za domaćine u 30. minuti, a izjednačio je Bendtner u 83. Ivan Perišić igrao je do 74. kad ga je zamijenio baš Bendtner.

REZULTATI:

Eintracht Frankfurt - Augsburg 1:1
Köln - Wolfsburg 1:1
Hannover 96 - Bayer Leverkusen 0:1
Hoffenheim - Bayern 1:2
Schalke - Darmstadt 1:1
HSV - Stuttgart 3:2

>> Statistiku, ocjene i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Hitzfeldu, ti se nemaš pravo javljati i kritizirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije