Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Bryant: LeBron ne bi imao šanse protiv mene u igri jedan na jedan

Kobe Bryant
Reuters
18.01.2013.
u 18:18

- Samo sam jednom postao MVP, jer sam igrao sa Shaqom, jednostavno. Dugo vremena smo sputavali jedan drugoga

Jedan od najboljih NBA igrača Kobe Bryant često se u medijima uspoređuje s LeBronom Jamesom. Puno je rasprava o tome tko je bolji košarkaš, a sam Kobe otkrio je tko bi bio bolji u igri jedan na jedan.

- LeBron se sjajno snalazi u igri pet na pet i možda uistinu postane najboljih svih vremena, ali u igri jedan na jedan protiv mene nema šanse. Tu sam najbolji, to nikada ne gubim. Pobjeđivao sam svakoga, Granta Hilla, Nicka Van Exela, Reggieja Millera, Eddieja Jonesa.. Mogao bih imati problema samo protiv jednog čovjeka, a to je Kevin Durant. Njegove dugačke ruke i dribling bi mi mogli zadati probleme. Zapravo, volio bih vidjeti i kako bih prošao protiv Jordana. Sigurno je da bismo i on i ja dobili neke partije...

Objasnio je Bryant i zašto je dobio samo jednu MVP nagradu.

- Samo sam jednom postao MVP, jer sam igrao sa Shaqom, jednostavno. Dugo vremena smo sputavali jedan drugoga. Žrtvovao sam se mnogo igrajući s njim, stvarno jesam. Činio sam to za uspjeh momčadi. Da nikad nisam igrao s njim, moje brojke bi bile nevjerojatne.

Komentara 2

CP
copy paste
18:49 18.01.2013.

LeBron fizički močniji,a Kobe tehnički nedodirljiv,NBA Ronaldinho.Ja sam za Kobea.Ali dobro kaže Bryant,onaj Durant je stvarno sumnjiv tip.Ja kad njega vidim ko da gledam orke iz gospodara prstenova.Čovjek vuče ruke po podu,a vrat mu pogrbljen i nitko mu ne može ništa.

PR
propalismoFranjoskroz
22:55 20.01.2013.

Bryant je samo još jedan plod marketinške košarke u gradu iluzije.Želi li neko uspoređivat njega s bilo kim samo neka pogleda postotke šuta.Da je pokojni Dražen smio toliko šutirati u nba imao bi prosjek od 50 poena po utakmici.Ali Amerika je to Bushova zemlja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije