Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO VATRENOG

Brutalne kritike za Perišića: 'Napravio je sramotan potez. Hrvat nije pravi nogometaš'

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Andrew Couldridge/REUTERS
26.04.2023.
u 12:20

Bivšem igraču Tottenham nije se svidio potez našeg Ivana Perišića i Richarlisona nakon što su teško stradali od 'svraka'

Tottenham je proteklog vikenda teško stradao od preporođenog Newcastlea s čak 6:1 što je izazvalo buru negodovanja među navijačima Spursa. Talijan Christian Stellini nije dugo potrajao kao nasljednik Antonija Contea, ovaj poraz došao mu je glave i morao je vrlo brzo napustiti klupu uglednog otočkog kluba. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić također se našao na meti kritika i to od strane bivšeg igrača Tottenhama, Jamiea O'Hare. Englezu se nije svidjelo što su hrvatski nogometaš i Brazilac Richarlison zamijenili dresove s igračima Newcastlea. Hrvatski reprezentativac je zamijenio dres s dvostrukim strijelcem Jacobom Murphyjem, a Brazilac s bivšim suigračem iz Evertona Anthonyjem Gordonom.

 

- Zašto biste htjeli zamijeniti dres nakon utakmice u kojoj ste potpuno posramljeni? Mislite li da bi Roy Keane ili Steven Gerrard mijenjali dresove nakon što ih je netko ovako natrpao? Mislite da bi Ally McCoist mijenjao dres nakon debakla u Old Firmu? Je li ovo šala? -  rekao je O‘Hara koji je za Tottenham nastupao od 2005. do 2011. godine.

- Ne znam u što su se današnji igrači pretvorili, ali to nisu pravi nogometaši. Ako tražite dres nakon što ste upravo poraženi 1:6, otiđite iz kluba! Trebali biste uzeti sve svoje dresove, kopačke i plaće i dati ih navijačima koji su se dovezli u Newcastle gledati to smeće -  dodao je O'Hara. 

Već neko vrijeme spominje se Perišićev odlazak iz Londona, navodno mu opet igra opcija povratka u milanski Inter koji nije zadovoljan nastupima Robina Gosensa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije