Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O NAJAVLJENOJ TUŽBI

Brleković: Neka Šuker pokaže koliko je novca potrošio na putovanja

Brleković
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
05.12.2014.
u 18:17

– Mislim da bi bilo pošteno prema hrvatskoj javnosti da pokaže podatke o tome koliko je novca u ove tri godine potrošeno za njegova inozemna i tuzemna putovanja – rekao je Brleković.

Bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković pozvao je predsjednika Davora Šukera da pokaže koliko je novca potrošio na putovanja tijekom mandata na mjestu čelnog čovjeka nogometnog saveza.

Brleković je u intervjuu za tjednik Max! izjavio da je "čuo da je Šuker u Americi potrošio 300 tisuća kuna na račun HNS-a", na što je Šuker najavio tužbu. Evo što o tome kaže Brleković.

– Prenio sam glas ljudi koji su zabrinuti i razočarani njegovom rastrošnošću. Ovo je bio glas protiv rastrošnosti predsjednika HNS-a. Mislim da bi bilo pošteno prema hrvatskoj javnosti da pokaže podatke o tome koliko je novca u ove tri godine potrošeno za njegova inozemna i tuzemna putovanja. I neka nam onda javnost sudi – rekao je Brleković za HTV i dodao:

– S druge strane klubovi grcaju u siromaštvu i dugovima. Doslovno nemaju za šalicu toplog čaja i toplu vodu nakon utakmice.

Hoće li Šuker ostati na mjestu predsjednika HNS-a?

Ostavku iz moralnih razloga sigurno neće dati, a današnja sjednica HNS-a pokazuje da neće biti smijenjen. Kada bi se njega pokušalo smijeniti, krenula bi lavina koja bi možda pomela i mnoge druge. HNS je čvrsta i monolitna organizacija i samo jednom promišljenom akcijom državnih tijela može doći do nekih promjena.

>> Vrbanović: HNS nije fantomska organizacija, to je odvratna objeda!

Komentara 43

VO
vojvo
18:30 05.12.2014.

brlekoviću ostavio si veliki trag među malim klubovima i na njima zaradio veliki novac budi siguran nitko neće stati na tvoju stranu jer se dobro sjećamo kako si mazio te male klubove i kako su bili bogati kad si se ti brinuo o njima idiote nadam se da če ta državna tijela proučiti vrijeme kad si ti harao malim klubovima pa da vidimo da li ćeš još uvijek nekome prijetiti time

Avatar imotska115
imotska115
18:43 05.12.2014.

Znaci po vasem komentaru on nesmije putovat i sklapat dobre ugovore sa HNS-om nego cekati da mu dojde iz neba kakva ponuda. Vi ste gosp. Brlekovicu ist kao i ovi u vladi samo cekaju da im netko iz vana donese koju lovu da je mogu potrosit.

DU
Deleted user
18:33 05.12.2014.

Daj brlekoviću obuci košulju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije