Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuker na derbiju

Vrbanović: HNS nije fantomska organizacija, to je odvratna objeda!

HNS
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
05.12.2014.
u 12:45

Na konferenciju su stigli predstavnici županijskih saveza kako bi poručili da nema podjela u HNS-u

Održana je konferencija za medije Hrvatskog nogometnog saveza, a uz izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića pred novinare su stigli predsjednici i tajnici županijskih saveza. Vrbanović ih je u četvrtak najavio kao važne goste. Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije bio prisutan jer je u Tajlandu.

– Nogometna organizacija nije mirno pratila ovu hajku nakon posljednjih događaja. Također, nije slučajno da su se svi županijski savezi oglasili o situaciji u nogometu. Od njih sam dobio čitav niz prijedloga da se i HNS oglasi. Oni su nogometna vlada. Vode brigu o 1608 klubova. To su ljudi, mi nismo fantomska organizacija nastala na Siciliji kako nas često etiketiraju. To je odvratna objeda s kojom se nitko iz HNS-a ne slaže. Ovo su ljudi koji su volonteri u županijskim savezima i svojom pojavom ovdje žele poručiti da su uz HNS i da pružaju potporu vodstvu saveza. Svih njih 21 – rekao je Vrbanović i dodao:

– Svi su svjesni problema u hrvatskom nogometu i svi se danonoćno borimo s njima.

Na konferenciji se pojavilo 14 županijskih predstavnika iz Karlovca, Rijeke, ZNS-a, NS Zagrebačke županije...

Vrbanović je naglasio kako za sve one koji šire netrpeljivost nema mjestu u HNS-u.

– Nećemo takve tolerirati i prihvatiti. Isto vrijedi i za Zdravka Mamića kao i za sve ostale – rekao je i najavio kako će se Šuker u subotu vratiti iz Tajlanda, a trebao bi nazočiti i derbiju Dinama i Rijeke.

Također, najavio je i kako će se uskoro sastati čelnici HNS-a i Hajduka.

Bilo je riječi i o Udruzi prvoligaša za koju Vrbanović tvrdi da nije ugašena, a da pola klubova ne želi sudjelovati u njenom radu. NS Splitsko-dalmatinske županije zatražio je da se po hitnoj proceduri pristupi donošenju propisa da se Udruga izdvoji iz okvira saveza te da preuzme sva prava i obveze vezane za natjecanje u Prvoj HNL. Splićani dakle traže povratak "ugašene" udruge.

>>Šuker se javio iz Tajlanda: Tvrdi da nije pobjegao i najavljuje tužbu!

Komentara 85

MM
marinko-marin
15:27 05.12.2014.

Kada je kurva rekla samoj sebi da je kurva ?

LA
laki13
19:07 05.12.2014.

koja fora imao sam duplo više pluseva dok nisu došle ove Maminjove BBG, kad ono za 15 min više minusa !?

LI
lixeGZ
19:58 05.12.2014.

Josipa Šimunića za novog predsjednika hns-a ! ostali otpust.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije