Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan pothvat

Britanka osvojila srebrnu medalju u judu sa slomljenim palcem!

Gemma Gibbons (1)
AFP
05.08.2012.
u 14:21

- Prije nekoliko sati sam saznala da mi je palac slomljen. Idem na operaciju idući tjedan

Britanija slavi svoju heroinu, judašicu Gemmu Gibbons, koja je na olimpijskom turniru osvojila srebrnu medalju. Iako je u finalu izgubila od Amerikanke Harrison, Gibbons je svoju medalju zaista zaslužila. Naime, tijekom cijelog turnira imala je bandažu na lijevoj ruci, a nakon što je natjecanje završilo, ustanovljeno je da se Britanka tijekom cijelog turnira borila sa slomljenim palcem.

- Prije nekoliko sati sam saznala da mi je palac slomljen. Idem na operaciju idući tjedan. Nevjerojatno, unatoč tome sam proživjela naljepše dane u svom životu jer sam osvojila olimpijsku medalju - napisala je Gibbons na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije