Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Brighton pobijedio Manchester United

Brighton - manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
04.05.2018.
u 23:10

Sa 40 bodova iz 36 utakmica Brighton je na 11. mjestu i osam bodova od zone ispadanja.

Nogometaši Brightona ostvarili su veliku 1-0 pobjedu protiv Manchester Uniteda pred svojim navijačima, čime su dva kola prije kraja engleskog prvenstva i teoretski osigurali opstanak u Premier ligi.

Pobjednički pogodak postigao je Nijemac Pascal Gross u 57. minuti, a Brighton je uspio pobijediti Manchester United po prvi put nakon 1982. godine.

Sa 40 bodova iz 36 utakmica Brighton je na 11. mjestu i osam bodova od zone ispadanja. Manchester United je ostao na 77 bodova sa osiguranim mjestom u Ligi prvaka za sljedeću sezonu i 16 bodova iza gradskog suparnika Manchester Cityja, koji je već proslavio naslov prvaka.

Preostale utakmice 37. kola na rasporedu su u subotu i nedjelju, a sastaju se: Stoke - Crystal Palace (sub, 13.30 sati), Bournemouth - Swansea, Leicester - West Ham, Watford - Newcastle, WBA - Tottenham (sve u 16.00), Everton - Southampton (18.30); Manchester City - Huddersfield (ned, 14.30), Arsenal - Burnley, Chelsea - Liverpool (obje u 17.30).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije