Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAINTERESIRAN I NEWCASTLE

Bomba iz Engleske! Manchester United želi dovesti igrača iz HNL-a

Karlo Letica
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
30.04.2018.
u 10:17

Menadžer svraka Rafael Benitez prošlog je tjedna poslao skaute u Split kako bi doznali više informacija o perspektivnom vrataru.

Vratar Hajduka Karlo Letica (21) ove je sezone odličnim nastupima privukao pozornost Real Madrida, no to nije jedini klub koji bi ga doveo.

Engleski tabloid The Sun piše da Leticu želi Manchester United, ali i Newcastle.

Menadžer svraka Rafael Benitez prošlog je tjedna poslao skaute u Split kako bi doznali više informacija o perspektivnom vrataru. 

Benitez smatra da Letica još nije spreman postati prvi vratar pa bi ga kupio, a onda poslao na posudbu u Championship kako bi skupljao iskustvo u drugoj ligi.

The Sun napominje da bi cijena vratara Hajduka bila oko devet milijuna eura što bi bio drugi najveći transfer u povijesti kluba nakon odlaska Nikole Vlašića u Everton za više od 10 milijuna eura.

Komentara 4

BU
Bubalamala
13:09 30.04.2018.

Daj prestanite sa stalnim bombardiranjem !

DM
drazen.muhvic
12:08 30.04.2018.

Znači ovako: Letica+Perišić (koji je već tamo)= osvajanje Lige prvaka.

ZA
zanaše1
11:44 30.04.2018.

Idealan za Premier ligu.Svaki korner gol.Treba ga kupit Liverpul,on i Lovren idealni u skoku kod ubačaja 😥😥😥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije