Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Brekalo zabio svoj prvi ovogodišnji bundesligaški gol u uvjerljivoj pobjedi Wolfsburga

VfL Wolfsburg - FC Schalke 04
Foto: Swen Pförtner/DPA/PIXSELL
1/2
13.03.2021.
u 18:03

Bayern su do rutinske pobjede u Bremenu odveli pogoci Goretzke (22), Gnabrya (35) i Lewandowskog (67)

Nogometaši Bayerna slavili su u 25. kolu Bundeslige u gostima kod Werdera s 3:1, dok je hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio strijelac u pobjedi Wolfsburga protiv Schalkea (5:0).  

Brekalo je zabio svoj prvi ovogodišnji bundesligaški i četvrti gol na utakmici u 64. minuti, a igrao je do 80. minute. Wolfsburg se lako obračunao s "fenjerašem" Schalkeom, a prvi gol na utakmici je bio tragikomičan autogol bivšega njemačkog reprezentativca Shkodrana Mustafija.

Junak dvoboja bio je Weghorst s golom i dvije asitencije za Wolfsburg, koji je sada treći s deset bodova manje od vodećeg Bayerna. 

Bayern opet ima pet bodova prednosti ispred Leipziga, a do rutinske pobjede u Bremenu odveli su ih pogoci Goretzke (22), Gnabrya (35) i Lewandowskog (67). Mainz je golom Šveđanina Quasiona sedam minuta prije kraja kod kuće pobijedio Freiburg, dok je Union Berlin bio bolji od Koelna s 2:1. 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
11:15 16.03.2021.

Igrac nista koristi,vjecita rezerva bio i u njemackim drugoligasima.U klubu dobije koju munutu protiv slabih protivnika,boji se duel igre ili kako se to nogometno kaze zec..Cudnovato da je kod Dalica u prvom planu a imamo puno boljih igraca.Lovric,Colina,Spikic,Ivanusec i jos mnogi drugi su puno bolji igraci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije