Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE DOMAĆINA TURNIRA

Pročitajte što sada pišu danski mediji, prisjelo im je ruganje s Hrvatskom!

EHF Euro Women's Handball Championship - Semi Final - Norway v Denmark
Foto: Ritzau Scanpix Denmark/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
20.12.2020.
u 17:58

Izabranice Nenada Šoštarića ušle su u dvoboj izuzetno motivirane, dijelom i zbog krajnje potcjenjivačkog odnosa danskih medija uoči utakmice

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskome prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25:19 (11:11).

Izabranice Nenada Šoštarića ušle su u dvoboj izuzetno motivirane, dijelom i zbog krajnje potcjenjivačkoga odnosa danskih medija uoči utakmice, koje su tvrdili da, citiramo, Hrvatska ima točno 1 posto šansi da osvoji broncu.

Evo naslova u njihovim medijima sada nakon što je Danska ipak poražena u dvoboju za brončanu medalju:  

- GIGANTSKO RAZOČARANJE (Ekstrabladet)

- Nesretan svršetak tri velika tjedna: Danska se raspala u utakmici za broncu (DR)

- Djevojke grcale u suzama u televizijskom studiju (BT)

- Divovski fijasko, Danska je poražena od Hrvatske! (BT)

- Danska senzacionalno izgubila u utakmici za brončanu medalju (Sport TV2)

- Šok europskog prvenstva: Hrvatska slomila snove Dankinja o medalji čudesnom pobjedom (Politiken)

- Greške i krize u napadu uništile Dankinjama snove o bronci (JydskeVestkysten)

- Ništa od medalje nakon raspada Dankinja u utakmici za broncu (Jyllannds-Posten)

 

Komentara 42

CA
cortesova arkebuza
18:20 20.12.2020.

Tipično arogantno preserav...nje koje je toliko tipično za dance i Šveđane koje nam naši “prekrasni” mediji predstavljaju kao najnaprednija društva i narode. I kad pročitamo što pišu mediji u Danskoj, nema nigdje čestitke nego se i dalje s visoka piše “senzacionalno” su izgubile, one su, dankinje liše odigrale a nigdje pohvale Hrvatskoj i našim curama da su odlično odigrale jer ova bronca je sve samo nije slučajna. To su tipični dokazi za loše gubitnike, Njemci su isto takvi jer sebe najčešće smatraju najboljima što samo po sebi i ne mora biti loše al poštovanje prema protivniku i fair play njima sigurno nisu jača strana. A po našim medijima su oni strahovito napredni. Trebali bi mi malo o nama promijeniti mišljenje i pozitivno misliti o nama samima jer izgleda da smo puno bolji nego samo sebe percipiramo. I dalje treba biti skroman i korektan, sa obje noge čvrsto na tlu sa vjerom u sebe i respektom prema protivniku pa neka nas drugi podcjenjuje mi smo tad još malo jači. Bravo cure, moj naklon do poda. Fantastično ste predstavljali naš sport i našu zemlju. Hvala na predivnim trenutcima. Iznad svega ...Hrvatska 💪

CR
crocro
18:12 20.12.2020.

Danskoj je ova pobjeda Hrvatske čudesna, kao da je pala s neba bez ikakvog kontinuiteta igre na prvenstvu, zanemaruju da je a cijelom turniru Hrvatska dominirala i da su se dankinje trebale i morale bojati a ne podcijeniti Hrvtice u naletu. Pišu da im se igra raspala. Pa nije se raspala sama od sebe jer dankinje ne znaju igrati, one znaju igrati ali su naše rukometašice bolje i superiornije od dankinja i u tome se krije poraz dankinja a ne da se njihova igra raspala. Rasturile ih Hrvatice na proste faktore.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:38 20.12.2020.

😂🤣😂🤣😂🤣... Bravo cure, svaka cast! Ovo je arogantnim Dancima druga gorka pilula od Hrvata odnosno Hrvatica u zadnja 3-4 mjeseca... Ovako su bili samouvjereni i u onoj play-off utakmici za Europa ligu protiv Rijeke... Malo pomalo, Danci postaju prave musterije, i kao takve treba ih cuvati...😂🤣😂🤣😂🤣...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije