Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na posudbi iz Flamenga

Brazilski 'morski pas' Jonas stigao u Dinamo

Jonas
Foto: GNK Dinamo
16.06.2016.
u 12:30

– Kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, nisam uopće razmišljao, nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb, kaže Jonas.

Jonas Gomes de Sousa ili skraćeno samo Jonas novi je igrač Dinama! 24-godišnji zadnji vezni došao je u Dinamo na posudbu iz Flamenga, a modri imaju pravo otkupiti njegov ugovor.

Novi igrač Dinama svoju je dosadašnju karijeru proveo u Brazilu gdje je igrao za Piaui, Comercial, Sampaio i Flamengo, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti gdje je bio standardan.

– Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo – rekao je nakon potpisa ugovora trener modrih Zoran Mamić.

– Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, nisam uopće razmišljao, nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad. Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji – rekao je novi igrač Dinama koji je visok 180 centimetara i koji je zbog svojeg stila igre dobio zanimljiv nadimak – "morski pas".

Jonas će se odmah priključiti novim suigračima.

>>Svi Dinamovi Brazilci: tri pogotka i deset milijuna eura zarade!

>>Zoran Mamić: Vjerujem da Jonas uskoro dolazi u Dinamo

>>Dinamo je 2001. godine zamalo otpisao Vedrana Ćorluku

Komentara 5

DU
Deleted user
19:17 16.06.2016.

Kak bu ovaj girice tamanio.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:51 16.06.2016.

Nek mu je sa srećom mi se čini više UFC ?

VE
vecernji55
09:42 21.06.2016.

Nek se ne navikava previse, s prvom jesenskom kisom vraca se on u Rio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije