Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao u Torinu

Mandžukić odbio Kineze koji nude plaću od koje se zavrti u glavi

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.02.2019.
u 12:11

Super Mario u Juventusu godišnje zaradi 3,5 milijuna eura, a ugovor sa Starom damom veže ga do ljeta 2020. godine

Mario Mandžukić (32) dobio je izdašnu ponudu kineskog Dalian Yifanga. Kinezi su bivšem hrvatskom reprezentativcu ponudili godišnju plaću od deset milijuna eura, pišu talijanski mediji.

Dalian Yifang pokazao je interes za Juventusova napadača, koji bi dobro došao njemačkom treneru Berndu Schusteru i vjerojatno bi se dobro uklopio u momčad za koju igraju Yannick Carrasco i Nicolas Gaitan.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Bez obzira na to što bi Kinezi utrostručili plaću, Mandžo je odlučio ostati u Torinu. Super Mario u Juventusu godišnje zaradi 3,5 milijuna eura, a ugovor sa Starom damom veže do ljeta 2020. godine.

Kineski klub prije Mandžukića zanimao se za Ciru Immobilea, a Laziju su nudili 60 milijuna eura. Prije nekoliko dana propao im je dogovor i s Napolijem. Dalian Yifang želio je Slovaka Mareka Hamšika.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije