Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu imali odlučnosti

Bradarić: Još se jednom pokazalo kako Europa ne oprašta pogreške

Europska liga: Rijeka - AEK
Foto: Igor Kralj/Pixsell
14.09.2017.
u 21:55

Imali smo svoje prigode, čim bi smirili loptu došli bi do šanse, ali nismo bili dovoljno konkretni, niti dovoljno agresivni - kaže Vešović

Rijeke je porazom krenula u natjecanju Europske lige. Kekova družina na Rujevici je izgubila od AEK-a sa 1:2. Igrač hrvatskog prvaka ističu kako nije bilo odlučnosti u igri.

- Nismo bili dovoljno odlučni. Velike probleme radio nam je Livaja, svaka lopta u prvom poluvremenu išla je na njega. On bi ju sačuvao, a suigrači bi mu se onda priključivali. AEK je iskoristio naše pogreške - rekao je Marko Vešović i dodao:

Europska liga: Rijeka - AEK
1/20

- Imali smo svoje prigode, čim bi smirili loptu došli bi do šanse, ali nismo bili dovoljno konkretni, niti dovoljno agresivni.

Filip Bradarić ističe kako se u Europi svaka pogreška skupo plaća. Riječani su ovog puta to osjetili na svojoj koži.

- Žalimo za izgubljenom utakmicom, pogotovo što smo se uspjeli vratiti nakon njihove prednosti. Čak smo dobro i krenuli u nastavak, ali još smo jednom vidjeli kako Europa ne oprašta pogreške. To smo osjetili već u puno europskih utakmica, ovo puno veća razina od HNL-a, na to se moramo priviknuti. Moramo i pronaći igru koja nas je krasila prošle sezone - rekao je Filip Bradarić.

- Njihovi su se napadači mnogo kretali, ali nismo im davali mnogo prostora. Primili smo dva pogotka iz prekida, ali mislim da u obrani nismo bili loši. AEK nam iz igre nije stvorio neku konkretnu akciju - rekao je Dario Župarić.

Komentara 3

LU
lukivoda
01:21 15.09.2017.

muk i tišina pa di su napadi ili bar smjena trenera od strane piskarala koji bi za ovakvu predstavu da je Dinamo u pitanju razapeli klub upravu pobirače lopti trenera i gradonačelnika

FR
franepetric
10:10 15.09.2017.

Još puno palente treba papati! A šta su mislili da će prezimiti u Europi?! Sad kreću muke, 7 gostovanja zaredom hnl, kup i EL... kup je valjda zicer :D

BM
branko.mihalic1
08:27 15.09.2017.

neznam zakaj drži u igri onog Edera bez prave špice nwmaju kaj tražiti dalje će ići Aek i Milan ovo se je trebalo dobiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije