Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Rijeke

Kek: Nismo bili pravi, a niti neke moje odluke nisu bile dobre

Europska liga: Rijeka - AEK
Foto: Igor Kralj/Pixsell
14.09.2017.
u 21:27

Kasnili smo u izlasku na loptu, bili loši na odbijenim loptama, a i oba smo pogotka dobili iz prekida - istaknuo je Kek

Rijeka je na premijeri u Europskoj ligi izgubila na Rujevici protiv AEK-a sa 1:2. Trener Matjaž Kek bio je kritičan na neke svoje odluke.

- Nismo bili pravi, niti dovoljno agresivni. Gosti su hvatali sve odbijene lopte, dobivali sve dvoboje. A oni su svoje prigode iskoristili. Niti neke moje odluke nisu bile dobre - rekao je Kek za HTV i dodao:

- Idemo dalje, za tri dana čeka nas nova utakmica, nemamo puno vremena za razmišljanje. Ali, imam dojam da nam je u ovoj utakmici nešto nedostajalo.

Europska liga: Rijeka - AEK
1/1

- Oni su na kraju imali više igrača. Livaja nam je radio probleme, a onda je njihov kapetan ostajao sam. Kasnili smo u izlasku na loptu, bili loši na odbijenim loptama, a i oba smo pogotka dobili iz prekida - istaknuo je Kek.

Kakva su bila nova pojačanja

- Teško mi je nakon nekoliko treninga govoriti o njima, neki su još nespremni. Ali, tako je to uvijek bilo u Rijeci, tako će biti i dalje. Europa nam brzo dolazi, možda smo trebali ispočetka krenuti s tri vezna igrača, a onda mijenjati ritam. To je nogomet, nekad pogodite s takvim stvarima, a nekada ne - podvukao je trener Rijeke.

Komentara 2

BM
branko.mihalic1
08:29 15.09.2017.

A sad je kasno ak se mislilo proći trebalo se dobiti ovako je nazalost gotovo

LU
lukivoda
01:25 15.09.2017.

kaj je ovo piskarala? tiha misa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije