Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Bradarić i Srna remizirali s Milanom, slavni klub sve dalje od vrha

Milan
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
16.09.2018.
u 23:03

Hrvatski reprezentativac Filip Bradarić i bivši kapetan "vatrenih" Darijo Srna odigrali su cijelu utakmicu za Cagliari, dok Alen Halilović nije bio u sastavu Milana.

U dvoboju 4. kola Talijanske lige Cagliari i Milan su odigrali 1-1, pa je slavni klub već na početku sezone sve dalje od vrha. 

Cagliari je poveo već u 4. minuti golom Pedra, a Milan je izjednačio preko Higuaina u 55. minuti. Hrvatski reprezentativac Filip Bradarić i bivši kapetan "vatrenih" Darijo Srna odigrali su cijelu utakmicu za Otočane, dok Alen Halilović nije bio u sastavu Milana. Cagliari ima pet bodova, a Milan s utakmicom manje ima četiri boda. Vodi Juventus s 12 bodova. 

U ranije odigranom dvoboju Lazio je slavio kod Empolija s 1-0 golom Parola u 47. minuti, a Milan Badelj nije ulazio u igru kod Rimljana. 

Marseille - Guingamp 4-0

U posljednjem susretu 5. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na svom Velodromeu svladao Guingamp sa 4-0 (0-0).

Golove su postigli Thauvin (57, 80), Payet (73) i Mitroglou (83).

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi Marseillea koji je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto sa 10 bodova, koliko imaju i treći Lille te četvrti Toulouse, dok vodeći Paris SG ima maksimalnih 15. Guingamp je ostao posljednji bez bodova.

Toma Bašić ostao je na klupi Bordeauxa koji je u vrlo zanimljivom dvoboju na svom terenu igrao 3-3 protiv Nimesa.  Dvostruki strijelac za Bordeaux bio je Briand (26, 56),  a jedan pogodak dodao je Kalu (57), dok su za Nimes uspješni bili Guillaume (31), Bobichon (45) i Bozok (77). Pretposljednji Bordeaux sada ima četiri boda, dok je Nimes osmi sa sedam.

U prvom nedjeljnom dvoboju Nantes i Reims su podijelili bodove igrajući 0-0. Nantes je 17. s pet bodova, a Reims 10. sa sedam.

Kalinić branio u porazu Genta

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić branio je čitavu utakmicu za Gent koji je u susretu 7. kola belgijskog prvenstva neočekivano izgubio na svom terenu od Sint-Truidena sa 1-2 (0-1).

Franko Andrijašević poraz Gent odgledao je s klupe za pričuve.

Gent je sa 13 bodova četvrti na ljestvici, dok je Sint-Truiden stigao na sedmu poziciju sa 10 bodova.

Na vrhu je Club Brugge sa 19 bodova, slijede Genk sa 17 i Antwerpen sa 15, dok je Dinamov suparnik u Europskoj ligi Anderlecht peti sa 13.

Sevilla - Getafe 0-2

U susretu 4. kola Primere Getafe je pobijedio Sevillu u gostima s 2-0 i probio se na petu poziciju. 

Getafe je iznenadio Sevillu golovima junaka dvoboja Angela Rodrigueza (3, 38). Getafe je peti sa sedam bodova, dok je Sevilla 11. s četiri boda i dva poraza u četiri kola.

Vodi Barcelona s 12 bodova ispred Reala (10). 

Freiburg - Stuttgart 3-3

Obje nedjeljne utakmice 3. kola Bundeslige završile su remijem - Werder i Nuernberg su igrali 1-1, a Freiburg i Stuttgart 3-3. 

U Freiburgu su gledatelji vidjeli šest golova i po prvi bod za Freiburg i Stuttgart. Dva gol za goste zabio je iskusni Mario Gomez, a za domaće je dvostruki strijelac bio Gondorf. 

Werder je u Bremenu poveo golom Eggesteina, a za povratnika u Bundeligu je izjednačio Vura u sudačkoj nadoknadi. 

Na ljestvici vodi Bayern s maksimalnih 9 bodova, Werder je sedmi s pet, a Nuernberg 14. s dva boda. 

Pobjeda Fenerbahcea

Prvi suparnik zagrebačkog Dinama u skupini D Europske lige, Fenerbahce u susretu je 5. kola turskog prvenstva kao gost svladao Konyaspor sa 1-0 (0-0).

Jedini pogodak postigao je Makedonac Eljif Elmaz u 67. minuti.

Svojom tek drugom prvenstvenom pobjedom Fenerbahce je skočio na 11. mjesto sa šest bodova, dva manje od petog Konyaspora.

Na vrhu su Galatasaray, Kasimpasa i Istanbul BB sa po 12 bodova.

Dinamo i Fenerbahce će susret 1. kola skupine D igrati u četvrtak u Zagrebu s početkom u 21 sat. U skupini su još Anderlecht i Spartak iz Trnave.

>> Pogledajte kako je Luka Modrić rasplakao dječaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije