Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Perišić i Brozović neugodno iznenadili navijače, Rakitić slavio s Barcom

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autori: Matija Majdak, Hina
15.09.2018.
u 19:18

Ozlijeđeni Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Intera, dok su Ivan Perišić i Marcelo Brozović, koji su odigrali cijeli susret, pružili vrlo dobre partije

U četvrtom kolu talijanskog prvenstva Inter je opet kiksao, u subotu je na svom terenu izgubio od Parme s 0:1. Pobjednički gol za momčad povratnika u prvu ligu zabio je u 79. minuti branič Federico Dimarco, koji je odlično pogodio sa 27 metara.

Ozlijeđeni Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Intera, dok su Ivan Perišić i Marcelo Brozović, koji su odigrali cijeli susret, pružili vrlo dobre partije, a posebice Perišić.  Perišić je nekoliko puta ozbiljno zaprijetio, u 18. minuti njegov pokušaj glavom bio je neprecizan. Potom je oprobao šut u 40. minuti, ali je vratar Parme bio na mjestu, a u 74. je ponovno probao glavom, ali lopta je otišla pored gola.

Inter nakon četiri kola ima samo četiri boda.

Barcelona je u četvrtom kolu Primere slavila preokretom kod Real Sociedada 2:1. Domaćin je poveo preko Elustonda u 12. minuti, da bi Katalonci okrenuli golovima Suareza i Dembelea u 63. i 66. minuti. Ivan Rakitić za goste je odigrao cijelu utakmicu.

Atletico Madrid odigrao je tek 1:1 kod kuće protiv Eibara, a bod su spasili golom Morena u 94. minuti. Gosti su prethodno poveli golom Enricha u 87. minuti. Nikola Kalinić zbog ozljede nije konkurirao za domaću momčad.

Barcelona je vodeća s 12 bodova, Atletico ima tek pet, Sociedad i Eibar po četiri.

>> Pogledajte i kako je Modrić rasplakao dječaka u Španjolskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije