Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP VESLANJE

Braća Sinković uvjerljivo u finale, Martin bez polufinala

03.08.2018.
u 13:10

Finale je na rasporedu u subotu u 12,30 sati.

Hrvatski veslači braća Martin i Valent Sinković plasirali su se u petak u finale dvojca na Europskom prvenstvu u veslanju koje se održava u Glasgowu s najboljim vremenom polufinala 6:22.180.

Braća Sinković su preuzela vodstvo na početku utrke i nisu ga ispuštala od kraja stigavši do prvog mjesta s vremenom 6:22.180 tako da su iza njih ostali Rumunji Marius Vasile Cozmiuc i Ciprian Tudosa (6:23.520) koji su jučer imali najbolje vrijeme kvalifikacija. Iz te prve skupine plasman u finale ostvarili su i Srbi Nenad Bedik i Miloš Vasić koji su bili treći s vremenom 6:23.790.

Iz druge polufinalne skupine u finale su se plasirali Francuzi Vincent i Thibaut Onfroy (6:26.940), Bjelorusi Dzimitry Furman i Siarhei Vladzko (6:29.060) i Talijani Matteo Lodo i Domenico Montrone (6;29.460).

Finale je na rasporedu u subotu u 12,30 sati.

Martin bez polufinala

Hrvatski veslač Damir Martin nije se uspio plasirati u polufinale na Europskom prvenstvu u veslanju koje se održava u Glasgowu nakon što je u repasažu u petak utrku u svojoj skupini završio na četvrtom mjestu.

Jučer u kvalifikacijama Martin nije ostvario izravan plasman u polufinale pa je, kao treći u svojoj kvalifikacijskoj skupini, dobio priliku do polufinala doći kroz repasaž. No, ni danas hrvatski veslač nije bio dovoljno dobar, utrku je završio kao četvrti u svojoj skupini s vremenom 7:01.04, a u polufinale iz repasaža idu po prva tri veslača iz svake skupine.

Polufinale je na rasporedu sutra. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije