Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Radonić u polufinalu lakog samca na EP-u, Martin u repasaž

Luka Radonić
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
02.08.2018.
u 15:37

Martin će tako pokušati do polufinala doći kroz repasaž koji je na rasporedu u petak od 10.54

Hrvatski veslač Luka Radonić plasirao se u petak u polufinale lakog samca na Europskom prvenstvu u veslanju koje se održava u Glasgowu, dok će Damir Martin plasman u polufinale samca pokušati ostvariti kroz repasaž. 

Radonić je u kvalifikacijama u svojoj skupini bio drugi s vremenom (7:13.980), iza Talijana Martina Gorettija (7:11.790). Polufinale lakog samca je na rasporedu u subotu. Najbolje vrijeme u kvalifikacijama lakog samca imao je Britanac Samuel Motram - 7:06.96. 

Luka Radonić
1/5

Damir Martin je utrku završio kao treći u svojoj skupini s vremenom 7:04.05. Utrku je dobro otvorio, nakon prvih 500 m bio je treći, pa je u drugoj dionici bio drugi iza vodećeg Norvežanina Kjetila Borcha (6:53.55)  koji je i bio najbrži u trećoj kvalifikacijskoj skupini, no u zadnjoj je dionici hrvatskog veslača prestigao Rus Vladislav Rybacev koji je na kraju bio drugi s vremenom 6:56.42. 

Martin će tako pokušati do polufinala doći kroz repasaž koji je na rasporedu u petak od 10.54.

Polufinalne utrke samca i lakog samca su u subotu.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije