Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abraham vs. Božić

Božić slomio šaku u meču karijere

Stjepan Bozić
VL
13.02.2011.
u 00:05

Trebao je to biti vrhunac karijere i najveći boksački ispit Stjepana Božića, no večer u njemačkom Muleheimu neće pamtiti po lijepom.

- Bila bi to definitivno moja najveća pobjeda u karijeri, zaokret za 1000 stupnjeva - tako je najavljivao Božić ovaj susret. Nažalost, prekinuo ga je već u drugoj rundi.

Protiv najboljeg borca svijeta u supersrednjoj kategoriji Arthura Abrahama, Stjepan je morao predati meč već u drugoj rundi zbog ozlijede.

Kod jednog lijevog aperkata Božić je šakom pogodio Abrahamov lakat, bolni grč pojavio se na njegovom licu, kleknuo je u parter i više nije mogao nastaviti borbu. Čak ni lijevu rukavicu nije mogao skinuti od boli.

U prve dvije runde sve do nesretne ozlijede, 36-godišnji hrvatski boksač sjajno je napadao Armenca s njemačkom putovnicom, nabijao tempo, čak i kontrolirao meč.

Teško je vjerovati da će Božić ponovo dobiti takvu priliku da se dokaže s tako atraktivnim protivnikom, a i pitanje je koliko će trajati oporavak.

Abrahamu je ovo bila 33 pobjeda, prva nakon što je lani zaredao jedina dva poraza. Božić je na skoru 24-5.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
potrcko26
01:17 13.02.2011.

ma dajte... na snimci se dobro vidi da uopce nije pogodio lakat, nego je pogodio misic (biceps)... to je on namjerno predao, jer je primio par jakih i preciznih udaraca... a i svakako je dosao da izgubi, jer to sve dogovor bio... samo eto, bar je mogao jos par rundi izdrzati... al eto sta je tu je... uzeo je koju pinku, sta ga briga... bravo mastore!!!!!!

VU
vucko
09:58 13.02.2011.

Udarac Bozica ljevicom Abraham je blokirao svojim desnim laktom to se kasnije pokazivalo nekoliko puta u usporenoj snimci. Komentari prve runde bili su pozitivni za Bozica ,iznenadjenje je bilo da je i Abraham usao u borbu agresivno vec u I. rundi sto se nije ocekivalo i bilo je suprotno prema ranijim borbama bivseg svjetskog prvaka Abrahama.

OB
-obrisani-
11:55 13.02.2011.

Protiv Abrahama šanse su mu bile ravne nuli. Došao je pokupiti lovu i dobiti čim manje batina. Mislim da je trebao odboksati još bar rundu,dvije i kad dobije prvi jači udarac leči na pod. Ovako je razočarao publiku koja jeoja je pošteno platila ulaznice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije