Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - VALUR

Boysi poručuju: Sutra na Maksimiru neće biti organiziranog navijanja

Zagreb: Par stotina BBB-a na prosvjedu protiv Mamića, policija čuva ulaz u klub
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
06.07.2021.
u 12:21

"Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku", stoji u objavi na Facebooku.

Bad Blue Boysi poručili su da na sutrašnjoj utakmici Dinama i Valura na Maksimiru neće biti organiziranog navijanja.

"S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa.

Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku", stoji u objavi na Facebooku.

Prodaja ulaznica krenula je danas. Blagajne rade danas od 9 do 21 sat te sutra od 9 do 18.45. Za sjeverne tribine ulaznica stoji 80 kuna, za zapad gore 100, a za donju etažu zapadne tribine 120 kuna.

>> Pogledajte kako izgleda prodaja ulaznica

Ključne riječi
BBB

Komentara 1

PU
puniša
14:03 06.07.2021.

Joj super..Znači tko hoce moze na tekmu? Uf. super..ne moram traziti dozvolu propalica. Ovo je vrh gluposti. Šta si ološ dopušta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije