Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Boston ušao u doigravanje, Indiana i Washington imaju novu priliku

NBA: Washington Wizards at Boston Celtics
Bob DeChiara/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.05.2021.
u 09:25

Bradley Beal je zabio 22 koša za Wizardse, a Russell Westbrook 20 koševa uz 14 skokova i pet asistencija.

Boston Celtics su se plasirali u doigravanje nakon što su sinoć sa 118:100 pobijedili Washington Wizardse, a do pobjede ih je vodio Jayson Tatum koji je zabio 50 koševa od čega 32 u drugom poluvremenu.

Kemba Walker je dodao 29 koševa za Boston, koji je izgubio pet od zadnjih šest utakmica regularnog dijela sezone, ali je sada zauzeo sedmo mjesto na Istoku. U prvom krugu doigravanja Celtics će igrati protiv drugoplasirane momčadi Istočne konferencije Brooklyn Netsa.

Washington ima još jednu priliku  za plasman u doigravanje, u četvrtak navečer dočekuje Indiana Pacers u borbi za osmo mjesto Istočne konferencije i za dvoboj protiv Philadelphija 76ersa u prvom krugu play offa.

Naime, Indiana Pacersi su uvjerljivo pobijedili Charlotte Hornetse 144:117 u utakmici koja je već nakon prvih desetak minuta otišla na stranu domaćina.

Bradley Beal je zabio 22 koša za Wizardse, a Russell Westbrook 20 koševa uz 14 skokova i pet asistencija.

Washington je vodio 56:55 na početku treće četvrtine prije nego su Celtics eksplodirali sa 14 koševa zaredom u seriji od 19:2. Njaveći problem Wizardsa bile su trice, zabili su samo tri iz 21 pokušaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije