Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Boston stigao do 3000. pobjede u regularnom dijelu sezone

'Chicago Blackhawks\' Patrick Kane (L), Dave Bolland (C) and goalie Corey Crawford (R) celebrate with the Stanley Cup after they defeated the Boston Bruins in Game 6 of their NHL Stanley Cup Finals ho
Foto: 'ADAM HUNGER'
09.01.2016.
u 10:38

Sada jedini više pobjeda u regularnom dijelu sezone imaju Montreal Canadiensi (3,283).

Ryan Spooner i Colin Miller su zabili svaki po gol i pomogli Boston Bruinsima da postanu druga momčad u povijesti NHL-a koja je ostvarila 3.000 pobjeda u regularnom dijelu sezone nakon što su sinoć sa  4-1 slavili protiv New Jersey Devilsa.

Vratar Bruinsa Jonas Gustavsson je obranio 19 udaraca. Sada jedini više pobjeda u regularnom dijelu sezone imaju Montreal Canadiensi (3,283). Golove za Bruinse zabili su i Frank Vatrano i Jimmy Hayes. BruinsIi zahvaljujući ovoj pobjedi imaju jedan bod više od Devilsa u Istočnoj konferenciji.  Strijelac za Devilse bio je Bobby Farnham, dok je Cory Schneider upisao 27 obrana. 

Chicago Blackhawksi su svladali Buffalo Sabrese sa 3-1 i to im je šesta uzastopna pobjeda. Pogotke za Chicago (26-13-4) su postigli Niklas Hjalmarsson u prvoj trećini, Phillip Danault u zadnjonj trećini i Jonathan Toews 24.5 sekundi prije kraja. Jeidni gol za Sabrese zabio je Ryan O'Reilly. Golman Chicaga Blackhawks Corey Crawford imao je 28 obrana, dok je Chad Johnson imao 42 obrane za Sabrese (15-22-4).

Tampa Bay Lightning su u zadnjoj trećini zabili tri gola i sotvarili pobjedu od 3-2 nad Edmonton Oilersima. Vicvtor Hedman  je zabio gol za 2-2 i upisao asistenciju u zadnjoj trećini nakon što je u prvoj trećini pomogao vrataru Benu Bishopu i obranio udarac na gol liniji. Nikita Kucherov je zabio prvi gol za Tampa Bay i smanjio vodstvo Edmontona na 2-1. Steven Stamkos je postigao pobjednički pogodak za Tampu, a Bishop je imao 24 obrane.
Strijelci za Edmonton su bili Justin Schultz i Benoit Pouliot.

>> Jarome Iginla postigao 600. pogodak u karijeri i upisao se u povijest

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije