Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVA EUFORIJA

Boysi objavili posebne upute za proslavu na Maksimiru, diže se posebna koreografija: 'Zaslužili smo ovo!'

Zagreb: Navijači na tribinama tijekom utakmice HNK Dinamo - HNK Rijeka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
26.05.2024.
u 09:39

- Ono po čemu će sezona 23/24 ostati zapamćena je svakako navijačka reakcija na turbulencije i probleme s kojima smo se susretali u borbi za obranu titule kao i konačni razlaz s raznim devijacijama koje su desetljećima opterećivala nas i sve druge navijače Dinama - objavili su

Dinamo i Rudeš će večeras od 17.30 sati zatvoriti još jednu sezonu HNL-a. Bit će to prilika da plavi pred svojim navijačima, i to na rasprodanom Maksimiru proslave novu titulu prvaka. Dinamo je tri kola prije kraja matematički osigurao novi pehar nakon pobjede protiv Rijeke na Rujevici, a na istom je mjestu prošle srijede podigao i trofej pobjednika Kupa. Nakon revijalnog ogleda s Rudešom, novopečenim drugoligašem, organizirat će se proslava dvostruke krune na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Najavljeno je veliko slavlje, a iz Bad Blue Boysa stiglo je priopćenje o tome kako će proteći navijanje na samoj utakmici. Prenosimo ga u cijelosti:


...ON JE ŠAMPION!

Pri izlasku igrača na teren dižemo koreografiju posvećenu novom naslovu prvaka. Prvake države nakon užasno teške i naporne sezone i za igrače i za sve navijače dočekaj kako spada - na tribini, ne u birtiji na zadnjoj putnoj ili u gužvi na ulazima na tribinu. Igrači pri izlasku trebaju vidjeti punu tribinu i rezultat napornog rada zadnjih par tjedana - budi dio scene za pamćenje.

OBUCI NAŠE BOJE!

Kod dolaska na sjevernu tribinu izbjegavajte nošenje boja naših protivnika i boja koje odudaraju od ostatka tribine (bijele, crvene, žute i ostale jarke boje nisu poželjne) - nosite tamne boje i uklopite se svojom pojavom u kolorit Dinamovog sjevera. Ne kupujte "navijačke" stvari na mjestima koja nemaju veze s navijačima - time omogućavate zaradu preko leđa naše tribine i naše borbe da dođemo do ovog što sada imamo.

PRATI "ŠTANGU"!

Od ulaska na tribinu prati upute s razglasa i ponašaj se u skladu s njima. Ne započinji pjesmu na svoju ruku i utječi na druge oko sebe da to ne rade. Sve što se povede sa štange je ujedno i stav naše grupe, takve stvari se moraju shvatiti ozbiljno jer formiraju smjer u kojem grupa ide.

NE SNIMAJ!

Svaka utakmica je priča za sebe, prilika da doživiš nešto novo. Spremi mobitel u džep kad dođeš na tribinu i uživaj dok imaš priliku za to. Slikanje i snimanje na tribini nije dozvoljeno i bit će sankcionirano na licu mjesta. Sve koji dolaze na sjevernu tribinu molimo i da upozore onog tko snima da to ne radi.

NAVIJAJ!

Puno truda i novca je zadnjih par godina uloženo u razglas koji treba omogućiti da navijanje na sjevernoj tribini bude ujednačenije i glasnije. Sama konfiguracija tribine i velika udaljenost od terena dovoljna su prepreka da sami sebi ne  stvaramo nove - pridruži se navijanju i sudjeluj u stvaranju atmosfere koja igrače gura naprijed i onda kad im ne ide najbolje. Navijati nije sramota, budi glasan i potiči druge da te prate u tome.

Zagreb: Navijači na tribinama tijekom utakmice HNK Dinamo - HNK Rijeka
1/3

PROSLAVA!

Danas se spušta zastor na sezonu koja je i za nas i za klub bila posebna iz mnogo razloga. Ono po čemu će sezona 23/24 ostati zapamćena je svakako navijačka reakcija na turbulencije i probleme s kojima smo se susretali u borbi za obranu titule kao i konačni razlaz s raznim devijacijama koje su desetljećima opterećivala nas i sve druge navijače Dinama. Danas je dan za uživanje - prvo na stadionu pa poslije toga i na Trgu gdje ćemo proslaviti osvajanje sva tri domaća trofeja zajedno s igračima i klubom. Zaslužili smo!

SVI NA MAKSIMIR!

SVI NA TRG!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije