Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Borussijine dionice skočile za 157 posto!

borussia dortmund
NPH
28.02.2011.
u 18:57

Nogometni klub iz Dortmunda jedini je bundesligaš koji ima dionice na burzi, a samo pobjeda nad Bayernom podigla im je cijenu za 11 posto

Osim navijačima, pobjede dortmundske Borussije mame osmijeh i na lica dioničara toga njemačkog kluba. Naime, Borussia (D) jedini je član Bundeslige čije su dionice na burzi, a samo je subotnja pobjeda nad münchenskim Bayernom u jednom trenutku podigla cijenu dionica na frankfurtskoj burzi za čak 11 posto!

Dionicama se tako trgovalo po cijeni od 3,02 eura (oko 22 kune), a u odnosu na veljaču prošle godine, cijena dionica skočila je za nevjerojatnih 157 posto!

Borussia Dortmund deset kola prije kraja prvenstva ima 58 bodova, velikih 12 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Bayera iz Leverkusena, a čak 16 ispred Bayerna.

Nogometaši iz Dortmunda, koji imaju tri naslova u Bundesligi, posljednji su put prvaci Njemačke bili u sezoni 2001./02.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije