Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Krznar:

Borna je imao tremu, 
ali je pokazao da je vrlo pametan

Borna Sosa
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.03.2015.
u 18:42

Sosa je član sjajne generacije plavih (1998. godište) koja je osvojila Nike Premier Cup na Old Traffordu 2013. godine.

Kad su se ozlijedili Pivarić i Musa, a Ibanez otišao u Mađarsku, pitanje lijevog beka opet je postalo otvoreno. Pitali smo tada ima li u Dinamovoj školi kakav perspektivni igrač za tu poziciju.

- Ima, Borna Sosa bi mogao postati pravi nastavi li se i dalje razvijati - kazao nam je prije dva mjeseca Damir Krznar, pomoćnik Zorana Mamića. Krznar je i sam bio lijevi bek i valjda može najbolje procijeniti. Očito su i takva mišljenja dovela Bornu u prvu momčad Dinama pa je u subotu i prvi put službeno nastupio za plave (za prvu momčad prvi je put igrao na turniru u Vukovaru). Dečko je u siječnju napunio 17 godina i još je jedan iz plejade mladih igrača koji su dobili priliku.

- Nadam se da nikoga nisam razočarao, iskreno sam zahvalan treneru koji mi je dao priliku. Da, bilo je malo treme na početku, ali pomogli su mi suigrači pa i trener koji mi je rekao da se nemam čega bojati, da igram kako znam, kako igram i u drugoj momčadi - kazao je dečko koji je rođen u zagrebačkom naselju Prečko.

- Istina je da je bilo malo treme na početku, prvih pet-šest puta loptu je brzo predao prvome do sebe. Ali, to dokazuje da je i pametan, nije "silovao". Meni je to izgledalo dobro, pokazuje kvalitetu, koliko znam i po karakteru je jako dobar dečko. Ima još posla s njim, ali sve govori da bi mogao biti onaj pravi - kazao je nakon izlaskuaiz svlačionice Damir Krznar.

Sosa je član sjajne generacije plavih (1998. godište) koja je osvojila Nike Premier Cup na Old Traffordu 2013. godine.

Zanimljivo, trener Zagreba Dražen Medić je u drugom poluvremenu Gabrijela Bobana poslao na stranu na kojoj igra Sosa, valjda je mislio da će Boban još lakše prolaziti nego pored Matela kojeg je lako probijao. Prevario se, Sosu se nije moglo tako proći.

>> Najzlatnijem iz Dinamove zlatne generacije Zoran Mamić dao veliku priliku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije