Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI

Borna Sosa nalazi se pred transferom karijere? Žele ga talijanski velikan i kontroverzni trener

Hrvatski reprezentativci sletjeli u Zagreb nakon osvojenog srebra u Ligi nacija
Igor Kralj/PIXSELL
18.07.2023.
u 12:36

Bivši nogometaš Dinama trebao je napustiti Mercedez Benz Arenu još prošlog ljeta, navodno ga je tražio Bayer Leverkusen

Hrvatski branič Borna Sosa vrlo lako bi mogao napustiti njemački Stuttgart i pridružiti se talijanskom gigantu Romi koja je u potrazi za lijevim braničem.  Standardni lijevi bek talijanske reprezentacije Leonardo Spinazzola trebao bi uskoro napustiti vučicu pa rimski klub traži zamjenu za njega.

Prema pisanju nekolicine talijanskih medija, ta zamjena mogao bi biti lijevi bočni vatrenih Borna Sosa. Pretpostavlja se da bi transfer mogao biti realiziran za 15 milijuna eura, a Sosa ima ugovor sa švabama do kraja sezone 2024/2025. 

Talijani ističu kako se Hrvat odlično uklapa sustav igre kakav preferira portugalski trener traži, dobro se snalazi u sustavu s četiri igrača u obrani, ali i kada se igra s trojicom u obrani, a bekovi postaju krila, kakav je bio slučaj u Stuttgartu.

VEZANI ČLANCI:

Sosa je vrlo efikasan u napadu, ostvario je 35 asistencija u ukupno 113 utakmica koliko je odigrao za bundesligaša.

Komentara 1

MA
Marac37zgb
16:14 18.07.2023.

Novinari primjedba. Ružno ti zvuči 'sa švabama'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije