Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJU U LJETU

FOTO Zvijezde vatrenih obožavaju ljetovati na Korčuli. Pogledajte što rade Lovren, Modrić i društvo

Foto: Luka Modrić Instagram
1/20
01.07.2023.
u 10:06

Naši najbolji nogometaši odmaraju se uoči priprema za nadolazeću sezonu koja stiže vrlo brzo

Doba je godišnjih odmora, a naši reprezentativci razbježali su se po Jadranu kako bi se odmorili od naporne sezone koju su zaključili osvajanjem srebrne medalje u Ligi nacija koja se održala u Rotterdamu. Luku Modrića smo već vidjeli da plovi oko Dubrovnika i Hvara na luksuznoj jahti od 160 tisuća eura tjedno, a fotoaparati sada su uhvatili Dejana Lovrena, Bornu Sosu te Matea Kovačića da ljetuju na Korčuli.

Osim njih, Marko Livaja i Luka Modrić također su dio vremena proveli na toj poznatoj turističkoj destinaciji, piše Dubrovački vjesnik

Kako se neslužbeno doznaje, Luka Modrić se sa svoje jahte privezane na zapadnoj korčulanskoj rivi spustio na masažu u poznati hotel Lešić Dimitri. Mateo Kovačić se šetao sa suprugom Izabel i sinom u starogradskoj jezgri, a Borna Sosa je ovdje već praktički domaći jer je se šuška kako posjeduje modernu kuću u Lumbardi i kupa se s lokalnim stanovništvom. 

VEZANI ČLANCI:

Ovog ljeta do Korčule je stigao Dejan Lovren, točnije nalazio se u Vrniku, koji je raj za nautičare. Donedavnog reprezentativca primjetile su obožavateljice pa se s njim rado fotografirao. 

Kako se provode naši nogometaši možete pogledati OVDJE i OVDJE

Komentara 7

AN
AnimaTor
12:06 01.07.2023.

Bravo svi Vatreni , sve ste zaslužili svojim trudom , znojem , radom i hrabrošču. Svi Vam se moraju pokloniti i biti ponizni pred Vama. Da su ostali u republici Hrvatskoj samo 25% kao Vi , gdje bi nam bio kraj.

NE
Neo001
14:07 01.07.2023.

Uživajte naše zvijezde, naš ponos. jer ste uspjeli ujediniti hrvaski narod u domovini i diljem svijeta i zadati golčinu orjunaškoj bagri.

SE
SedmiElement
15:00 01.07.2023.

Dajte se skinite s Lovrena i Modrića....... ponestalo vijesti o "pevaljkama" ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije