Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri pobjede Hrvata

Borna Ćorić u prvom kolu s Granollersom

Borna Ćorić
Sanjin Strukic/Pixsell
18.07.2015.
u 21:55

Franko Škugor pobijedio je Frana Zvonimira Zgombića (6:4, 6:4), Nikola Mektić Talijana Licciardija (6:3, 7:5), a Mladen Mitak Patrika Sudića (6:1, 6:2).

Prvo kolo umaških kvalifikacija prošla su trojica od osmorice hrvaskih predstavnika.

Franko Škugor pobijedio je Frana Zvonimira Zgombića (6:4, 6:4), Nikola Mektić Talijana Licciardija (6:3, 7:5), a Mladen Mitak Patrika Sudića (6:1, 6:2). Poraženi su još i Stjepan Čagalj, Domagoj Bilješko i Viktor Galović. 

Obavljen je i ždrijeb glavnog turnira kojm naši predstavnici uglavnom mogu biti zadovoljni.

Borna Ćorić je za suparnika u prvom kolu dobio Španjolca Granollersa, 71. tenisača svijeta, koji je 2012. igrao finale protiv Čilića. Mate Delić se sastaje s novopečenim Britancem Bedeneom (70.), a Toni Androić s Portugalcem Sousom (53.). 

>>Ivanišević otkrio tko bi mogao iznenaditi u Umagu i koji igrač može pobijediti Đokovića

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:32 19.07.2015.

Naši bi trebali igrati međusobno i onda bi sigurno imali predstavnika u drugom kolu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije