Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Miamiju

Ćorić pobijedio osmog nositelja, a sada ga čeka Šapovalov

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.03.2018.
u 08:38

Borna Ćorić će u sljedećem kolu igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova

U 3. kolu Masters turnira u Miamiju hrvatski tenisač Borna Ćorić (36. igrač na ATP listi) je na nakon dva sata i 52 minute igre pobijedio osmog nositelja Amerikanca Jacka Socka (11.) s 5:7, 7:6(4), 6:3.

Naš je tenisač sjajno otvorio dvoboj, oduzeo je servis suparniku i poveo s 3:0. Borna je vodio s 5:2 te stao. Amerikanac je napravio dva 'breaka' i osvojio prvi set sa 7:5. 

Borna Ćorić
1/5

U drugom setu naš je tenisač ponovno vodio s 5:2, ali je Sock vratio izgubljeni servis. Odlučivala je 13. igra u kojoj je Ćorić bio uspješniji. U 'tie-breaku' Borna je osvojio posljednja četiri poena u nizu i slavio sa 7-4.

Naš je tenisač uspješno otvorio odlučujući set, oduzeo je servis suparniku i poveo s 2:0. No Sock je uzvratio i poveo s 3:2, ali tada je Ćorić ubacio u višu brzinu i s četiri osvojena gema u nizu izborio sljedeće kolo turnira u Miamiju gdje će igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.

Njih dvojica su ove godine već igrala međusobno u Davisovom kupu, a uspješniji je bio naš tenisač. U prvom kolu Svjetske skupine Ćorić je pobijedio Šapovalova sa 6:4, 6:4, 6:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije