Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŽIO SE SLUČAJ

Novak Đoković ni danas neće doznati hoće li ga Australija poslati kući

Madrid: Drugi meč polufinala Davisovog kupa, Marin Čilić - Novak Đoković
Sanjin Strukic/PIXSELL
12.01.2022.
u 08:09

Ministar imigracije Ministar imigracije Alex Hawke danas je trebao donijeti konačnu odluku koja može poništiti raniju sudsku presudu. No, odvjetnici prvog tenisača svijeta priložili su nove dokaze pa će se slučaj odužiti.

Prvi tenisač svijet Novak Đoković po svemu sudeći neće danas doznati odluku o tome ostaje li u Australiji ili će biti deportiran.

Ministar imigracije Ministar imigracije Alex Hawke danas je trebao donijeti konačnu odluku koja može poništiti raniju sudsku presudu. No, odvjetnici prvog tenisača svijeta priložili su nove dokaze pa će se slučaj odužiti.

"Nedavno je je odvjetnik gospodina Đokovića predočio dodatnu dokumentaciju koja bi mogla biti važna zbog mogućeg otkazivanja njegove vize. Naravno, to će utjecati na vremenski okvir donošenja odluke", poručili su iz ministrova ureda.

U međuvremenu se oglasio i Đoković. Rekao je da je dao intervju dok je bio zaražen, ali da tada nije znao da je dobio koronavirus. Tvrdi da se kod popunjavanja vize dogodila "ljudska pogreška" jer je agent "kvačicom označio pogrešno polje u odgovoru na pitanje o mojim putovanjima prije dolaska u Australiju".

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
08:53 12.01.2022.

Vec je pun kufer Dokovica i njegove face po Hrvatskim tiskovinama,pisete gluposti a nitko nema hrabrosti da ga zatvore na 10 dana a kamoli na 5god.Taj je pre nosnik klica ali pod pritiskom javnosti svejedno igra.Dajte smanjite sa pisanjima o njemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije