Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MKS CRACOVIA

Atanasov napustio Hajduk, službeno prešao u redove poljskog prvoligaša

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.01.2023.
u 22:35

Reprezentativac je Sjeverne Makedonije, za koju je skupio četiri nastupa. U redovima Hajduka proveo je nešto više od dvije godine.

HNK Hajduk i MKS Cracovia dogovorili su transfer 23-godišnjeg veznjaka Janija Atanasova koji karijeru nastavlja u poljskom prvoligašu. 

Jani je na Poljud stigao u rujnu 2020. godine nakon što je prethodno raskinuo ugovor s turskim Bursasporom. Za Bijele je upisao ukupno 69 službenih nastupa, a pri tom je postigao šest golova uz tri asistencije. Prošle sezone igrao je u 4 od 5 utakmica prilikom osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a četvrtfinalu je postigao dva pogotka u pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

- Presretan sam što sam imao priliku biti dio ovog velikog kluba. Želim se zahvaliti svim ljudima koji čine ovaj Hajduk, od Uprave, zaposlenika, mojih suigrača do nezaboravnih navijača koji su nam priuštili puno uspomena. Došao je trenutak za sljedeći korak u mojoj karijeri, a Hajduku želim sve najbolje, puno uspjeha i trofeja u budućnosti. - poručio je Jani pri rastanku s Hajdukom.

Za Hajduk je debitirao u derbiju s Dinamom, nekoliko dana nakon što je potpisao za Bijele, a prvi gol zabio je u prosincu iste godine na gostovanju kod Gorice. Zadnji put je za Hajduk nastupio u prosincu prošle godine u Kup utakmici protiv Mladosti iz Ždralova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije