Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA Mladost u 11. kolu igra protiv Primorca

Bonačić: Igrat ćemo bolje nego s Jadranom!

16.12.2008.
u 20:13

Ovaj vikend igra se 11. kolo u sve u kvalitetnijoj Jadranskoj vaterpolskoj ligi.

U derbiju, koji se zbog prijenosa na Crnogorskoj televiziji igra dan prije, u petak u 20.05 sati, u Kotoru sastaju se domaćin Primorac i zagrebačka Mladost.

Zagrepčani su u susjednom Igalu doživjeli jedini poraz dosad (od hercegnovskog Jadrana u drugom kolu s 8:13), pa na utakmicu s crnogorskim prvakom idu maksimalno oprezni. Ali i optimistični.

- S Hercegnovljanima smo bili malo nerazrađeni, nismo se još bili uhodali, ali sad je druga priča. Odlični smo mi, ali odlični su i oni, sigurno će utakmica biti dobra, a pobijedit će onaj tko bude imao više živaca, želje i zajedništva. Nadam se da ćemo to biti mi - najavio je trener Mladosti Ozren Bonačić.

Bone i dalje ne može računati na Antonijevića, koji se oporavlja od operacije kralježnice, dok će zahuktali Primorac nastupiti u najboljem sastavu. A jedna od najvećih uzdanica trenera Ranka Perovića jest hrvatski sidraš Boris Pavlović, bivši mladostaš koji se sjajno snašao u Kotoru.

- Mladost je vrlo kvalitetna momčad, ali nije nepobjediva. Utakmica sa Zagrepčanima za nas je puna izazova i uvjeren sam da će to biti odličan susret. A nama će to biti i odlična priprema za gostovanje u Bresci, u drugom kolu Eurolige - kazao je Pavlović.

Kotorani u Euroligi imaju velike ambicije, a dobro su i počeli: u prvom kolu su na svom plivalištu pobijedili Šibenik s 13:6. Sve to žapci znaju, ali svjesni su i svoje kvalitete i - tradicije.

Ostale utakmice 11. kola igraju se u subotu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije