Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TRANSFER

Bomba: Otpisani mladi vatreni karijeru spašava povratkom u HNL!

Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
03.08.2018.
u 09:12

Rijeka bi ga dovela na posudbu, a Evertonov je interes u cijeloj priči da se njegov mladi igrač razvija, ali i da u drugom smjeru dođe Simon Sluga!

Samo nekoliko sati nakon što je Everton objavio da Nikola Vlašić više nije u kadru prve momčadi, bomba je stigla iz riječkih nogometnih krugova. 

Bivši igrač Hajduka i mladi hrvatski reprezentativac mogao bi u Rijeku

Rijeka bi ga dovela na posudbu, a Evertonov je interes u cijeloj priči da se njegov mladi igrač razvija, ali i da u drugom smjeru dođe Simon Sluga!

U godinu dana, Vlašić je skupio 12 nastupa u Engleskoj u koju je otišao iz Hajduka u transferu vrijednom 10,8 milijuna eura.

>> Pogledajte i kako Lovren dvogledom traži Vrsaljka

Komentara 14

IS
istina00
09:32 03.08.2018.

postaje smiješno, ali praktički niti jedan igrač hajduka koji je zadnjih godina otišao van nije napravio ništa, nego se svi za 1-2 godine vraćaju nazad u HNL, često i nazad u hajduk jer ih nitko drugi neće pa onda odande opet u neki prosječan klub na zapadu gdje će si nešto zaraditi za penziju.... poanta je kako su to u biti sve prosječni igrači jer dinamovci kad onu van dobar broj ih ide dalje u jače klubove, a neki i u svjetske top klubove kao real, barca, juve....

GV
golub Vaso
10:02 03.08.2018.

kad će iz Hajduka izaći igrač dok rulja s ulice vlada klubom

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:02 03.08.2018.

da je onda došao u Dinamo, Maminjo bi ga utopio barem za 25 milja negdje u Njemačku jer tamo bi dobro prošao sa tolikim 'plućima' i snagom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije