Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINUTA ŠUTNJE PA PLJESAK

Tužan oproštaj od kapetana, Badelj položio bijelu ružu za Astorija

Milan badelj
Foto: Screenshot
1/6
06.03.2018.
u 17:48

Igrači su ostavili dva potpisana Astorijeva dresa s brojem 13 i veliku fotografiju svog kapetana na kojoj je svaki od njih ostavio poruku.

U utorak su stigli i službeni rezultati obudkcije koji su potvrdili da je kapetan Fiorentine Davide Astori u nedjelju preminuo od srčanog udara.

Od Astorije su se danas u Firenci oprostili i suigrači koje je predvodio dokapetan Milan Badelj. Hrvatski veznjak predvodio je igrače do ograde stadiona na kojoj su navijači posljednjih dana ostavljali poruke, cvijeće, fotografije, klupske šalove. 

Badelj je tamo položio bijelu ružu, dok su igrači ostavili dva potpisana Astorijeva dresa s brojem 13 i veliku fotografiju svog kapetana na kojoj je svaki od njih ostavio poruku.

Uslijedila je minuta šutnje za tragično preminulog suigrača, a nakon toga i veliki pljesak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije