Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kramarić na klupi

Bolno prizemljenje za Bilića: Leicester u gostima pobijedio West Ham!

Slaven Bilić
Press Association/PIXSELL
15.08.2015.
u 17:59

Leicester je tako došao do druge pobjede u sezoni, a Andrej Kramarić ponovno je utakmicu odgledao s klupe.

Nakon sjajnog otvaranja Premiershipa i pobjede protiv Arsenala na Emiratesu, Slaven Bilić doživio je bolno prizemljenje. U drugom je kolu njegov West Ham na domaćem terenu poražen od Leicestera 1:2.

Claudio Ranieri nadmudrio je Bilića, prepustio je njegovoj momčadi prividnu inicijativu na terenu, a Leicester je bio vrlo opasan u protunapadima. Gosti su poveli preko Okazakija u 27. minuti, a u 38. je Mahrez udvostručio vodstvo. U tim trenucima 'čekićari' nisu djelovali dobro, ali ih je hrvatski stručnjak u svlačionici 'oprao' pa su u nastavku izgledali nešto bolje, ali nije bilo dovoljno.

U 55. minuti Payet je sjajnim golom vratio nadu Bilićevoj momčadi, ali nakon toga mreže se više nisu tresle. Najbliži pogotku bio je napadač West Hama Sakho koji je u 81. minuti s peterca pucao ravno u Schmeichela. Pokušao je Bilić u nadoknadi i preko vratara doći do izjednačenja pa ga je poslao u napad, ali je upravo Adrian dobio crveni karton.

Leicester je tako došao do druge pobjede u sezoni, a Andrej Kramarić ponovno je utakmicu odgledao s klupe.

A Tottenham je prokockao vodstvo 2:0 koje je držao sve do 78. minute. Golovima Diare i Chadlija Spursi su bili u komfornoj situaciji, ali onda je slijedila slaba završnica za njih. Prvo je Arnautović smanjio u 78. minuti, da bi u 83. izjednačio Diouf.

Engleska, drugo kolo: Southampton - Everton 0:3, Sunderland - Norwich 1:3,  Swansea - Newcastle 2:0, Tottenham - Stoke 2:2, Watford - WBA 0:0, West Ham - Leicester 1:2.

>>Lukaku na zagrijavanju pogodio navijačicu pa je rastužio s dva gola Southamptonu

Komentara 16

ML
Mlad75
19:32 15.08.2015.

Nije Bilić doživio bolno prizemljenje nego naši novinari koji od jedne pobjedu prave veličanstvene hvalospjeve, tijedan dana se pisalo koje kakve nebuloze i željelo prikazati Bilića kao super senzaciju koja će osvojiti Premijer ligu...i sad kad je izgubio od realno konkurenta za opstanak SAD se piše kako se Bilić prizemljio....naravno opet za nista nisu krivi novinari i njihov senzaciolizam....kao i SAD što žele običnu izgubljenu utakmicu prikazati kao senzaciju i ako svatko upućen zna da u Premijer ligi nema baš neke senzacije jer tamo je normalno da svatko svatkog može pobijediti...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:11 15.08.2015.

Kramarić opet na klupi, a od Kovača svi traže da mora igrati, koma .

TA
tarzan
18:03 15.08.2015.

Prije 3 dana ste ga dizali u nebesa a,sad ćete ga proglasiti najlošijim trenerom. To je to žutilo. Ja i dalje Bilića držim za dobrog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije