Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Bogdanović:

Mi nismo oni za koje se predstavljamo, mi ne vrijedimo!

Bojan Bogdanović
Igor Kralj/PIXSELL
13.09.2015.
u 18:37

Prvi udarac doživjeli smo kada je ozlijeđen Tomas, drugi kada su zaredale Bojanove ozljede, a kada se protiv Čeha ozlijedio Simon, raspali smo se, kaže Ukić.

Zatečeno i šokirano djelovali su hrvatski igrači nakon poraza od Češke u osmini finala Eurobasketa, pa tako i naš najbolji strijelac Bojan Bogdanović (12 koševa) koji je u utakmicu ušao s četiri promašaja:

– Ja sam mislio da vrijedimo, ali mi očito nismo ti za koje se predstavljamo. Nije sramota izgubiti od Češke, dobra su oni reprezentacija, ali je sramotan ovaj način. Da nas oni ovako pometu, na to nikad nisam ni pomislio.

Jedan od onih koji su imali snage za analitičniji pogled na problem bio je kapetan Roko Ukić. On je pokušavao opravdati Bogdanovića:

– Posljednja dva natjecanja mi smo funkcionirali na Bojanovih 20 koševa i 50 posto za šut iz igre, a to sada nismo imali. Čovjek je imao dvije neugodne ozljede i nije uspio uhvatiti ritam. Mi smo sve dosadašnje pobjede izborili na energiju, izabrali smo takav način igre i, kada je toga nestalo, nije ostalo ništa. Prvi udarac doživjeli smo kada je ozlijeđen Tomas, drugi kada su zaredale Bojanove ozljede, a kada se protiv Čeha ozlijedio Simon, raspali smo se i to je rezultiralo ovim ružnim porazom.

>>Tko je kriv za sramotu na Eurobasketu? Jurica Golemac kaže igrači, a vi?

>>'Moj mandat je završen, a preuzimam krivnju za poraz'

>>Katastrofa Hrvatske, Česi nas razbili u osmini finala Eurobasketa

Komentara 62

DU
Deleted user
19:50 13.09.2015.

Mi bi kao nacija morali napokon razumjeti da mi u svemu nismo ni u pola toliko superiorni i dobri kao što smo si sami umislili i kao što nam novinari govore… A sad lupajte minuse…

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
19:16 13.09.2015.

Bojane, hrabri covjece, kapa dolje tebi! Vrijeme je pred vama, sjest ce to na svoje mjesto. Sretno u NBA!

UM
umnjak
18:52 13.09.2015.

Tebi Bojane, Kruni, Šariću i njih jos par s mudima, kapa dolje. Ali nemože repka funkiconirati na samo par igrača sa čukom. Je li može Tomić zakucati barem na treningu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije