Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović solidan u porazu Indiane, Denver osigurao doigravanje

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.03.2019.
u 10:34

Bojan Bogdanović je u 28 minuta na terenu ubacio 15 koševa (šut iz igre 6/13, trice 0/2) uz dva skoka, dvije asistencije i tri ukradene lopte

Bojan Bogdanović je odigrao solidno u porazu svojih Indiana Pacersa kod Portland Trail Blazersa, Ante Žižić je bio skroman u pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa, kao i Mario Hezonja i Dragan Bender u porazima New York Knicksa i Phoenix Sunsa.  

Portland Trail Blazers su kod kuće sa 106-98 pobijedili Indiane Pacerse, a Bogdanović je u 28 minuta na terenu ubacio 15 koševa (šut iz igre 6/13, trice 0/2) uz dva skoka, dvije asistencije i tri ukradene lopte. Najbolji pojedinac Pacersa bio je Myles Turner s 28 koševa i deset skokova. 

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Kod Portlanda je najbolji bio Damian Lillard s 30 koševa i 15 asistencija, a Jusuf Nurkić je dodao 18 koševa i 11 skokova. 

New York Knicks su nakon sinoćnje pobjede nad LA Lakersima poraženi u gostima, sa 128-92 su ih svladali Toronto Raptors.

Jeremy Lin je predvodio pobjedničku momčad s 20 koševa, a Pascal Siakam 19 uz osam skokova.

Kod Knicksa, kojima je ovo deveti poraz u deset zadnjih utakmica, najbolji je bio Allonzo Trier s 22 pogodaka. Mario Hezonja je odigrao 28 minuta i u tom je vremenu zabio osam koševa uz veliku potrošnju lopti (3/10 iz igre, trice 0/3) te upisao pet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte. 

Od Phoenix Sunsa su sa 116-101 bolji bili gostujući Chicago Bulls koje je predvodio Robin Lopez s 24 ubačaja. Chicago je tako prekinuo niz od pet poraza. 

>> Pogledajte video: Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Deandre Ayton je za poraženu momčad zabio 25 koševa uz 12 skokova, a Dragan Bender je u 24 minute na terenu zabio četiri koša (šut iz igre 2/5, trice 0/2) i upisao tri skoka, jednu asistenciju i jedan blok. 

Cleveland Cavaliers su sa 126-119 bili bolji od gostujućih Detroit Pistonsa, a Ante Žižić je u pobjedi svoje momčadi ubacio osam koševa (šut iz igre 2/5) pridodavši tome šest skokova te po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Rookie Collin Sexton je zabio 27 koševa, uključujući tricu kojom su se Cavaliers odvojili manje od dvije minute prije kraja, a Cedi Osman je dodao 21 koš i šest asistencija. 

Pistonse je predvodio Wayne Ellington s 25 poena, dok je Andre Drummond ubacio 21 uz isto toliko skokova. 

Denver Nuggets su sa 114-105 pobijedili Boston Celticse i pridružili se tako Golden Stateu, Philadelphiji, Milwaukeeju i Torontu u doigravanju. Do pobjede ih je vodio Nikola Jokić s 21 košem, 13 skokova i sedam asistencija.

Bojan Bogdanović
1/3

U preostalim utakmicama igranim sinoć San Antonio Spurs su sa 111-105 bili bolji od Golden State Warriorsa, Utah Jazz je u gostima sa 116-95 slavio protiv Washington Wizardsa, a New Orleans Pelicans sa 129-124 nakon produžetka Dallas Maverickse. Luka Dončić je upisao triple-double za Maverickse s 29 koševa, 13 skokova i 10 asistencija.

Miami Heat je sa 116-107 nadigrao Oklahoma City Thunder, a Goran Dragić je zabio šest trica za ukupan učinak od 26 koševa i 11 asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije