Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled na statistiku

Bogdanović najbolji strijelac, a Tomić najbolji skakač Eurobasketa

Hrvatska košarkaška reprezentacija, Eurobasket (1)
Igor Kralj/Pixsell
17.09.2013.
u 09:06

Hrvatska ima i najboljeg skakača turnira, a to je Ante Tomić koji u prosjeku ima 8.4 skoka

Nakon što je odigran i drugi krug Eurobasketa, zanimljiv je pogled na statistiku. Dakle, u obzir se uzimaju samo igrači reprezentacija koje su ušle u drugi krug, jer u njemu je teže ostvariti dobar učinak.

Prema tome, Bojan Bogdanović najbolji je strijelac Eurobasketa, ima prosjek od 17.5 poena po utakmici. Odmah iza njega je zvijezda San Antonija, Francuz Tony Parker, koji je zabijao 17.3 koša po utakmici, dok su na trećem mjestu najbolji srpski košarkaš Nenad Krstić i grčki majstor Vassilis Spanoulis sa po 16.7 poena po ogledu.

Hrvatska ima i najboljeg skakača turnira, a to je Ante Tomić koji u prosjeku ima 8.4 skoka, Marc Gasol ima točno osam skokova po utakmici, a Belgijac Axel Hervelle 7.9.

>>Ukić: Kada je sve otišlo k vragu, Bojan je preuzeo odgovornost

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije