Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović izvrstan, ali Indiana nastavlja bilježiti poraze

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
01.02.2019.
u 09:25

Nakon što im se u momčad vratio LeBron James poslije 17 propuštenih utakmica, Los Angeles Lakersi su u produžetku stigli do pobjede 123:120 u gradskom derbiju protiv Clippersa

Bojan Bogdanović ubacio je 21 koš (šut 8/18) uz četiri skoka i dvije asistencije, ali je Indiana izgubila sa 107:100 na gostovanju u Orlandu. To je Pacersima četvrti uzastopni poraz otkako su do kraja sezone ostali bez svog najboljeg igrača Victora Oladipa.

Magic je do pobjede predvodio Terrence Ross koji je ubacio 30 poena uz četiri skoka i tri osvojene lopte, a pogodio je pet od osam pokušaja za tricu. 

Nakon što im se u momčad vratio LeBron James poslije 17 propuštenih utakmica, Los Angeles Lakersi su u produžetku stigli do pobjede 123:120 u gradskom derbiju protiv Clippersa.

James je predvodio Lakerse sa 24 koša, 14 skokova i devet asistencija, a hrvatski centar Ivica Zubac je kao starter na parketu proveo gotovo 18 minuta. Uz loš šut iz igre (1/6) ubacio sedam koševa uz tri skoka i jednu asistenciju.

Philadelphia je prekinula pobjednički niz Golden Statea nakon 11 utakmica slavljem u Oracle Areni 113:104. Warriorsima nije pomogao ni 41 koš Stephena Curryja koji je trice gađao 10/18.

Kevin Durant je ubacio 25 koševa. Sixerse je predvodio Joel Embiid sa 26 koševa, 20 skokova i pet asistencija, dok je Ben Simmond imao učinak od 26 poena, osam skokova, šest asistencija i tri osvojene lopte.

U derbiju Istočne konferencije Milwaukee je slavio u Torontu sa 105:92 i tako su Bucksi svom treneru Mikeu Budenholzeru osigurali vođenje momčadi koju će na All-Star utakmici izabrati Giannis Antetokounmpo koji je sa 19 koševa predvodio sedmoricu gostujućih igrača s dvoznamenkastim brojem poena.

Khris Middleton je ubacio 18 koševa, a strijelce Toronta je sa 28 poena predvodio Pascal Siakam.

U večeri kad su u šokantnom 'tradeu' doveli Kristapasa Porzingisa iz New York Knicksa, košarkaši Dallasa izgubili su na gostovanju u Detroitu sa 93:89. Pistonse su do pobjede predvodili Andre Drummond sa 24 koša i 20 skokova te Blake Griffin sa sa 24 poena, 10 skokova i šest asistencija.

Sa samo jednim igračem iz prve petorke Dallas se čak i dobro nosio. Harrison Barnes je sa 27 koševa, sedam skokova i četiri asistencije bio najbolji kod Mavericksa, dok je Luka Dončić ostao na klupi, a Dennis Smith Jr., DeAndre Jordan i Wesley Matthews su već pakirali kofere za put u New York.    

Zahvaljujući učinku karijere Derricka Whitea od 26 koševa i šest asistencija, San Antonio Spursi su na svom terenu svladali Brooklyn Netse sa 117:114, a dva slobodna bacanja za pobjedu ubacio je LaMarcus Aldridge 3.6 sekundi prije kraja. Aldridge je za pobjednike postigao 20 koševa uz 13 skokova. Netse je sa 25 koševa i devet asistencija predvodio D'Angelo Russell.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije