Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga u Europi

Bogdanović i Pistonsi utakmicu NBA lige danas igraju u - Parizu

Bojan Bogdanović
Foto: David Richard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
19.01.2023.
u 09:01

Po dolasku u glavni grad Francuske, a Pistonsi su stigli već u ponedjeljak, Bojan je izjavio da je lijepo usred NBA sezone biti ponovo u Europi.

I dok većina NBA klubova tjedno igra tri do četiri utakmice, Bojan Bogdanović i njegovi Pistonsi ovaj će tjedan igrati samo jednu i to onu večerašnju u Parizu. U ime popularizacije NBA košarke u Gradu Svjetlosti odigrat će se redovna NBA utakmica između Detroita i Chicaga (21 sat), a Francuzima će ta utakmica biti dodatno zanimljiva jer za Pistonse igra njihov Killian Hayes. I u majici Bullsa igrat će dvojica Europljana, Crnogorac Vučević i Slovenac Dragić.

Po dolasku u glavni grad Francuske, a Pistonsi su stigli već u ponedjeljak, Bojan je izjavio da je lijepo usred NBA sezone biti ponovo u Europi. On je prošlu utakmicu propustio zbog želučanih problema, no ovu ne bi trebao, a i bila bi šteta jer je u posljednjih osam utakmica zabijao između 20 i 29 koševa, a sezonski prosjek mu je najviši u karijeri (21,2 koša po utakmici).

Kao takav, Bojan je česta tema razgovora na NBA tržištu igrača i mnoge bi ga momčadi koje kandidiraju za visok plasman željele imati pa tako i Dallas i Pistonsi za njega traže nezaštićeni pick prve runde sljedećeg rafta. A priključiti takvog šutera Dončiću bio bi izniman vjetar u leđa ambicijama Mavsa da se ponovo bore za NBA naslov. No, za Bojana je zainteresirano još pet NBA klubova (Lakers, Bucks, Cavaliers, Pelicans i Raptors) pa se čini da su sve veći izgledi da Mostarac nakon 9. veljače (kada je zadnji dan prijelaznog roka) neće nositi dres Pistonsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije