Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Boban zapjevao Šabana i bacio Srbe iz Teksasa u trans

Boban Marjanović
Foto: screenshot/Reuters/Pixsell
13.02.2020.
u 08:22

Prošle sezone preselio se iz Philadelphije u Dallas. Mavericksi su mu peta momčad u NBA-u

Srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović ima 2,24 metra i 132 kilograma. Simpatični div je u najjaču svjetsku ligu stigao prije pet godina.

Prošle sezone preselio se iz Philadelphije u Dallas. Mavericksi su mu peta momčad u NBA-u.

A gdje god se pojavi podigne raspoloženje. Tako je nedavno protiv Sacramenta uskočio u pomoć i drškom metle skinuo loptu koja je zapela za konstrukciju. Srbin je to riješio u sekundi i dobio ovacije prepune dvorane.

No 31-godišnji Boban nije stao samo na tome, već se nakon utakmice vratio na parket dok su ga na tribini čekali srpski navijači. Košarkaš je zabavljao navijače te im otpjevao pjesmu Šabana Šaulića 'S namerom dođoh u veliki grad'.

Na utakmici je bilo srpskih navijača jer u Sacramento Kingsima, uz glavnog menadžera Vladu Divca, igraju Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Suigrač Bobanu Marjanović u Dallasu je slovenska zvijezda Luka Dončić, čiji je otac Srbin.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 3

SD
Salko Dinamitas
11:26 13.02.2020.

dobro on pjeva, samo ga ruzno slusati

DM
drazen.muhvic
12:10 13.02.2020.

To sigurno i Luka Modrić zna otpjevati...

OC
obican covik
11:41 13.02.2020.

STVARNO , posebno "VAZNA NOVOST" i to "SPORTSKA " . Mogao je na metli odglumiti , da "SVIRA GITARU " , Publika bi "PADALA U TRANS" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije