Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati komentator

Blažičko kao Mamić: Kovač mora voditi Halilovića na SP!

Ivica Blažičko
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
21.02.2014.
u 21:09

- Normalno je da Kovač mora pozvati Halilovića i Pašalića u reprezentaciju, da budu na SP-u i da uče od naših najboljih igrača jer to je zalog za budućnost

Poznati sportski komentator Ivica Blažičko u prijenosu utakmice Hrvatskog dragovoljca i Dinama osvrnuo se na stanje u našem nogometu te je prokomentirao konferenciju za novinare koju je Zdravko Mamić održao u srijedu.

- Nažalost, ponovno su se mediji bavili formom Mamićeve konferencije, a ne sadržajem te se tako maknuo naglasak s onog bitnog. Daje se na važnosti nekim kvazi menadžerima i veliča se dolazak skauta Barcelone i Chelseaja po naše talente, a ne potencira se ono važno, a to je da se time osiromašuje naš nogomet. Danas se to događa u Dinamu, a sutra će pokucat na vrata Hajduka, Rijeke, Splita i naših prvoligaša, rekao je Blažičko i dotaknuo se izbornika Kovača.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

- Normalno je da Kovač mora pozvati Halilovića i Pašalića u reprezentaciju, da budu na SP-u i da uče od naših najboljih igrača jer to je zalog za budućnost. Halilović mora biti na SP-u, ne da bude u prvih 11, ali kao 22. ili 23. igrač. I sad će Kovač u svakom slučaju ispasti loš, jer ako ne pozove Halilovića i Pašalića, onda neće promovirati naše mlade igrače, a ako promijeni odluku, onda će ga se napadat da je popustio pred pritiskom Mamića i da Zdravko ima utjecaj na njega.

>>Mamić napao Kovača: Živi u Salzburgu, a da ga je zvala Hertha, ne bi došao za izbornika

>>Mamić na Kovaču jača mišiće, a Šuker šuti...

Komentara 40

AN
Andreeejjj
21:23 21.02.2014.

Blažičko je bio na ručku i piču sa mamičem...jeftinooo baš jeftino se prodao, kao večina naših kvazi novinarčića (bez diploma), fuuuj!

Avatar biserkoo
biserkoo
21:39 21.02.2014.

Izgleda da Prasičko ganja postotak od prodaje.

BE
beroggi
21:31 21.02.2014.

Blažičko i Mamičko daj ostavite Niku neka radi svoj posao za koji je placen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije