Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE RUKOMETAŠICA

Blažević: Pala nam je koncentracija i nestala nam je snaga. Sad na Njemačku!

Norveška - Hrvatska
Reuters/PIXSELL
12.12.2020.
u 20:27

- U drugom smo poluvremenu previše lopti izgubili u napadu i onda su one to iskoristile u kontrama i tu su stvorile razliku - rekla je Valentina Blažević.

Evo, dočekali smo i prve reakcije nakon teškog poraza hrvatske rukometne reprezentacije protiv Norveške. Poražene su naše igračice s 11 golova razlike, ali favoritkinje su favoritkinje. Fokus je, naravno na onoj posljednjoj utakmici protiv Njemačke.

- U drugom smo poluvremenu previše lopti izgubili u napadu i onda su one to iskoristile u kontrama i tu su stvorile razliku - započela je hrvatska reprezentativka.

- Mislim da smo u prvom poluvremenu odigrale jako dobro i u napadu i u obrani, u drugom poluvremenu mi je žao što nismo uspjeli održati isti tempo kao i u prvom, možda nam je pala koncentracija i ponestalo nam je snage jer je ovo peta utakmica. Nadam se da ćemo se dobro odmoriti i pripremiti za utakmicu s Njemicama koja je za tri dana - rekla je Valentina Blažević.

- Išle smo po pobjedu, ali naša najbitnija utakmica je s Njemačkom - zaključila je Blažević.

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
21:22 12.12.2020.

Samo naprijed... Vi to možete, jer ste vatrene. A takvih je malo na svijetu

Avatar KiM
KiM
15:46 13.12.2020.

Ima da nas Svabice razbiju ko beba zvecku! Samo me zanima kaj sad budu pivale, onu tupsonovu ili danke dojcland???

SI
sisavac
21:31 12.12.2020.

Svaka bajka ima kraj, pa tako i naša. Sad slijede samo porazi, nažalost. Cure su itekako svjesne svoje snage, i da je do sada bilo sve sa puno sreće za nas. Norge nas je razbio, a držati se prvog poluvremena kao nečeg važnog, je samozavaravanje. Norvežanke su dizale tempo kolko im je trebalo. Ne volim ove nove gledatelje rukometa, koji sad sve znaju, da naše mogu do finala... Zadnji put su gledali ženski rukomet kad je snježana petika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije