Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Lacković prijelomom ruke završio sezonu

Blaženko Lacković
Foto: DPA/Pixsell
1/5
11.05.2016.
u 08:00

– Slomljena mu je četvrta kost na zapešću desne ruke. Za Lackovića je sezona gotova – ustvrdio je dr. Detlev Brandecker, klupski liječnik.

Blaženko Lacković, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, zaista nema sreće u posljednjih nekoliko godina. Ozljeda na ozljedu, propuštanje velikih natjecanja, a sada ga je sustigla nova, na beznačajnoj utakmici njegova Kiela protiv Wetzlara (30:21) igrajući u obrani slomio je ruku. Jasno, ova sezona, u kojoj je prvo počeo igrati u Vardaru, da bi nakon ozljede došao u Kiel kao zamjena za Dissingera u utrci za naslov prvaka Njemačke, za njega je završena.

– Slomljena mu je četvrta kost na zapešću desne ruke. Za Lackovića je sezona gotova – ustvrdio je dr. Detlev Brandecker, klupski liječnik.

Zbog Lackovićeve ozljede nije sretan ni Alfred Gislasson, trener Kiela.

– To je katastrofa, odigrao je samo dvadesetak sekundi u obrani i dogodila se nesreća – istaknuo je trener “zebri”.

Tako će Duvnjak i Brozović, preostali Hrvati u dresu Kiela, nastaviti bez Blaženka nadmetanje za naslov prvaka Njemačke, a već danas ih čeka jako teško gostovanje kod Željka Muse i Magdeburga. Kiel ima dva boda manje od vodećeg Löwena i utakmicu manje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije