Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda bila jača

Blanka Vlašić ne ide u London: Nadala sam se čudu, ali...

'05.09.2010.,Split - Na stadionu Poljud poceo je dvodnevni atletski Kup kontinenata na kojem sudjeluje oko 400 najboljih atleticara iz cijelog svijeta.Pobjednica discipline skok u vis Blanka Vlasic. P
'Igor Kralj/PIXSELL'
14.07.2012.
u 14:19

- Stanje sa skočnim zglobom i ahilovom tetivom sve je bolje, ali nedostaje mi vremena - otkrila je naša atletičarka.

- Odgađala sam svoju odluku da otkažem London nadajući se čudu. Sada je izvjesno da  moj nastup na Olimpijskim igrama nije realan - tim je riječima naša najbolja sportašica Blanka Vlašića objavila svoju odluku da propušta Olimpijske igre koje počinju potkraj srpnja.

Podsjetimo, naša skakačica u vis proteklih se mjeseci borila s ozljedom zbog koje je morala na artroskopiju zgloba noge, zatim je došlo do malih komplikacija pa je još jednom bila podvrgnuta zahvatu, a na kraju je pokupila i infekciju koja je dodatno zakomplicirala oporavak.

- Stanje sa mojim skočnim zglobom i ahilovom tetivom je sve bolje i bolje, a treninzi su sve kompleksniji. Vrijeme je ono što mi nedostaje - otkrila je Blanka i dodala:

- Da se nije  dogodila infekcija, koja me vratila na početak, vjerojatno bih uspjela potpuno sanirati ozljedu i pripremiti se za nastup na igrama.  Iza mene su tri nastupa na Olimpijskim igrama, a želja mi je da sudjelujem i u Brazilu i barem još na jednim nakon njega.

Komentara 20

DR
drvodjelja
14:47 14.07.2012.

Ajde Blanka, otvori si frizerski salon i budi ono što jesi.

OB
-obrisani-
15:36 14.07.2012.

Blanka če ozdraviti pa če na mitingu u Širokom Brijegu ili Vinkovcima sve nadoknaditi i osvojiti medalju tamo.

MO
modovisisajteMaraschino
14:41 14.07.2012.

ajde budimo realni... i kad si bila zdrava i spremna, zlatne medalje su ti odnosile nepoznate natjecateljice koje nisu u zivotu 2 metra preskocile... sad ce biti smjesno ako na OI zlatna bude s skokom 2.01 neka anonimna opet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije